Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

SVENSK JOOMLA TELEGRAM-GRUPP

Joomlaproffs sponsrar och sköter om en Telegram-grupp där vi samlas och diskuterar om Joomla. Det är en grupp med "högt i tak" där vi absolut tillåter er att göra reklam för era webb/joomla -relaterade produkter och vi hoppas att det kan bli intressanta diskutioner om allt som rör Joomla och webbutveckling.

Vad är Telegram?

Telegram är ett modernt chat-verktyg (likt WhatsApp och Facebook Messenger) som tillåter enkel administration för grupper med hundratals, ja t o m tusentals medlemmar. Telegram finns till alla telefoner, surfplattor och Windows/Mac/Linux för desktop/laptop (ladda ner ifrån: https://telegram.org/) och ni kan enkelt delta i gruppen via denna länken https://t.me/joinchat/DLsm-kx1Z5zdsaszAA_lng (vill ni bjuda in andra till gruppen så kan ni använda denna länken).

Regler!

Chatten kommer vara strikt svensktalande och det kommer naturligtvis inte tillåtas något som går utanför vanligt hyfs.

Det är helt OK att göra reklam för era Joomla produkter/extensions och vi försöker ha så högt tak som möjligt. Vi gillar inte spam och kommer att varna er om vi tycker att ni spammar. Vad är då spam? Ja att t ex posta varje dag om samma extension eller att hela tiden hänvisa till ens egna webbsida.

Målet är att vi skall skapa så många Proffs på Joomla i Sverige som vi kan för ju mer vi är ju mer sprids Joomla och då mår gemenskapen och hela plattformen bättre! I Sverige behöver Joomla CMS allt stöd som den kan få!

Delta i gruppen: https://t.me/joinchat/DLsm-kx1Z5zdsaszAA_lng

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB