Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

Magento & Joomla

Få det bästa av två världar genom en brygga mellan Magento och Joomla!

Magentos e-handelsplattform har idag 100 000 användare världen över. Detta gör Magento till en av de mest populära webbshopparna på marknaden idag. Ett vanligt problem brukar dock vara att Magento inte är vare sig flexibelt eller lättanvänt vid utveckling och administration av webbsidan. Detta gör att det oftast blir dyrt att driva sidan.  Joomla CMS är en kostnadseffektiv lösning som gör det enkelt att anpassa och underhålla webbplatsen.

Magento & Joomla är en mycket kraftfull kombination där man drar nytta av de båda systemens styrkor.

Genom en avancerad brygga integreras systemen på detaljnivå utan att det blir krångligt för dig som driver webbshoppen.

Vi tycker själva att det är spännande att kunna erbjuda denna fantastiska lösning till våra kunder. Har ni en Joomlabaserad webbplats och funderar på e-handel? Eller driver ni en Magentoshop och är frustrerade på krångliga administratörssidor?

Vi har den perfekta lösning för er! Läs mer

MageBridge Effektivare

40% effektivare

Det är 40% effektivare att använda en brygga till Joomla än att bygga hela  webbsidan på bara Magento. Utveckling och funktioner till Joomla är också billigare.

Magento Kunder

Användare/kundbaser

Bryggan synkar användarna/kunderna mellan systemen helt sömlöst. När din kund loggar in på Joomla loggar han/hon också in i Magento-shoppen.

Magento Joomla Sök

Söksynk

Till och med Joomla och Magentos sökfunktioner synkas så att man enkelt kan söka i både produkter och CMS-funktioner i Joomla.

Magento och Joomla tillägg synkronisering

Tilläggssynk

Flera populära Joomlatillägg är redan integrerat i denna brygga men det väldokumenterade API som följer med är det lätt att synka extra komponenter.

Snbbare Magento System

Snabbare system

Magento har en tendens att kännas segt och kräva en mycket snabb server. Med bryggan till Joomla introduceras ett par nya tweaks som snabbar upp hela webbshoppen.

mage marknad

Extra marknadsföring

Alla joomlas excellenta tillägg gör marknadsföring genom t.ex. riktade nyhetsbrev eller sociala medier både lättskött och effektivt.

 

Har du frågor?

Fyll i så ringer vi dig!

Kom i kontakt med oss:

Zoom videokonferans - boka möte med webbyrå

Boka ett Zoom videomöte

Boka själv ett Zoom-möte med oss. Välj tid och datum och du får automatiskt en inbjudan och zoom videokonferanslänk (Zoom kräver inget installerat utan fungerar direkt i er webbläsare).

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB