Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
YOOtheme Pro
  • Start
  • Joomla
  • YOOtheme Pro

YOOtheme Pro

YOOtheme är ett Hamburg-baserat företag som funnits på webbmarknaden sedan 2007. De har länge varit ledande bland snygga teman och mallar för både Joomla och Wordpress. Deras stilrena, lättlästa och moderna stil lyckas alltid ligga rätt med rådande designtrender.

De bygger också mycket populära extension/plugins som ZOO (ett Content Creation Kit) och Widgetkit (en verktygslåda med bildspel, galleri mm) som vi själva på Joomlaproffs/Webbproffs använt extremt mycket genom åren. De har blivit oumbärliga för att lösa en mängd komplicerade funktioner på webben.

För att knyta ihop deras säregna och vackra webbdesign har de skapat ett helt eget ramverk som de kallar UIkit. Om du jobbat med Bootstrap så vet du precis hur man jobbar med UIkit. UIkit skapar alla element och användarfunktioner för en webbsida så som formulär, bildspel, thumbnails, grid, mobilanpassningar osv.

Deras senaste tillägg till deras redan imponerade porfölj av verktyg är YOOtheme Pro. YOOtheme Pro revolutionerar hur du jobbar med din webbsida. Genom ett visuellt verktyg ser du exakt vad du gör och du kan enkelt bygga otroligt snyggt och effektivt innehåll till din webbsida. Naturligtvis blir allt 100% responsivt och fungerar perfekt i surfplattor och smartphones.

 

Erfarna UIkit/YOOtheme utvecklare

Vi har jobbat med UIkit (ramverket som allt ifrån YOOtheme bygger på) sedan det lanserades. Vi bygger integrerade funktioner direkt i YOOtheme Pros applikation till både Joomla och Wordpress.

YOOtheme ZOO Content Creation Kit

YOOtheme ZOO CCK

YOOthemes applikation ZOO till Joomla CMS är ett mycket kraftfullt verktyg för att skapa specialanpassat innehåll. T ex för produktkataloger, bloggar, olika arkiv osv.

YOOtheme ZOO Content Creation Kit

YOOtheme Widgetkit

YOOthemes Widgetkit har blivit en standrad för webbutvecklare och de som vill enkelt hantera snygga grafiskagränssnitt funktioner på er webbsida.

YOOtheme PROs builder är hjärtat och vi vill visa dig hur man bygger content där:

Med YOOtheme Pro är det även lätt för den med begränsad kunskap inom webb att administrera komplicerade layouter med hjälp av färdiga element. Dessutom ser du direkt hur ändringarna ser ut på frontend men inget visas för besökare innan man har sparat.

Några teman för inspiration:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB