Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
08 augusti 2012

Joomla blir första CMS-verktyget att bli helt mobilanpassat!

Joomla kommer att bli det första CMS-verktyget som kommer att vara 100% anpassat för mobilaenheter som surfplattor och mobiltelefoner. Detta innebär att alla funktioner i administrationsverktyget nu enkelt kan skötas...

Det jobbas kraftigt med Joomla 3.0 lanseringen och alpha 2 är alldeles runt hörnet.

Joomla kommer att bli det första CMS-verktyget som kommer att vara 100% anpassat för mobilaenheter som surfplattor och mobiltelefoner. Detta innebär att alla funktioner i administrationsverktyget nu enkelt kan skötas och justeras via t ex din iPhone eller iPad. Joomla är tveklöst först med denna moderna anpassningen som vi ser är ett mycket stort och viktigt steg för moderna CMS-verktyg.

joomla 3 ux bootstrap

Mobilanpassningen görs med Bootstrap som utvecklats av personer på företaget Twitter. Det är en öppet och fritt verktyg för att göra användargränssnitt för webben som fungerar i alla format.

När Joomla 3.0 börjar närma sig en mer stabil version kommer vi på Joomlaproffs att sätta upp en DEMO-sida där ni kan testa det nya administrationsgränssnittet. Vi återkommer om detta snart!

 

Relaterade nyheter:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB