Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
12 november 2014

Entreprenör med företagsidéer?

Entreprenör med företagsidéer?

Ibland får vi uppdrag att hjälpa nystartade företag med att komma igång med deras affärsidé.

Oftast gäller det internetbaserade affärsverksamheter där själva hemsidan är produkten.

Vi tycker detta är både kul och utmanande och Joomla är det perfekta cms:et för att förverkliga olika sorters digitala tjänster.

Här följer några kundcase på hemsidor som passar in i denna kategori.

Tastenote

Tastnote är en samlingsplats för whiskyentusiaster i Sverige. Här kan medlemmar skapa en profil och likt facebook komma i kontakt med andra whiskyälskare. Man kan även recensera whiskysorter man provat och se en ranking på medlemmarnas samlade omdömen. Det går också att lägga in evenemang och bjuda in andra medlemmar.

www.tastenote.se

Menues.se

Menues har en idé om att samla alla restauranger i Sverige och göra det enkelt för en användare att filtrera restauranger. Vi byggde om deras sida från en simpel länksamling till en katalog över restauranger med egna presentationssidor. Vi integrerade även google maps så att restauranger på kartan följer med och anpassas efter filtreringen.

www.menues.se

 

 

Kom i kontakt med oss:

Zoom videokonferans - boka möte med webbyrå

Boka ett Zoom videomöte

Boka själv ett Zoom-möte med oss. Välj tid och datum och du får automatiskt en inbjudan och zoom videokonferanslänk (Zoom kräver inget installerat utan fungerar direkt i er webbläsare).

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB