Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
11 december 2018

Ny webb för OEM Electronics!

Ny webb för OEM Electronics!

OEM Electronics säljer komponenter och utrustning till elektronik- och aparattillverkare i norra Europa. De hade en webbsida som de var nöjda med men som de inte längre kunde utveckla vidare. Fler språk och funktioner som ”megamenyer” mm stod på önskelistan men deras tidigare CMS klarade inte av att leverera detta.

För att inte gräva ett djupare hål för sig själva bestämde de sig för att byta till Joomla CMS. De hade redan en viss kompetens och genomfört andra projekt på Joomla och visste att möjligheterna var större här. För att komma igång på bästa möjliga sätt kontakta de oss på Joomlaproffs för att vi skulle migrera deras tidigare sajt samt att sätta upp en bra grund för deras flerspråkstöd.

Joomlaproffs åtog sig arbete och nu ungefär 1 månad senare gick deras nya oemelectronics.se live på senaste Joomla 3.9.1.

Naturligtvis har vi även denna gången använt styrkorna i YOOtheme PRO till max och skapat spännande layouter och design som OEM Electronics enkelt kan arbeta vidare med.

Kika in sajten på: https://oemelectronics.se

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB