Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
12 september 2019

Nya KulturUngdom.se

Nya KulturUngdom.se

Joomlaproffs har byggt ett nytt ansökningssystem och webbplats till KulturUngdom, en förening som delar ut kulturstöd till unga kreatörer i Västra Götalandsregionen.

KulturUngdom driver en webbplats som samlar och synliggör olika sorters kulturprojekt i Västra Götalandsregionen. En del av webbplatsen är ett system där unga kan söka kulturstöd till sina projekt. Vi fick uppdraget att skräddarsy ett nytt systemet för både arrangörer och administratörer.

Systemet består av flera olika delar där en första del är själva ansökan, nästa del är en backend där ansökningarna kan granskas och beviljas eller avslås. Nästa steg i processen är att efter projektets genomförande finns det krav på en rapport som även den fylls i på hemsidan. Delar av rapporten och ansökan hamnar sedan publikt på webbplatsen.

Fler funktioner i systemet är ett filtersystem för ansökningar så handläggare enkelt kan hitta, export av underlag till ekonomiavdelningen för utbetalningar samt en statistikdel.

Systemet byggdes in som en komponent i Joomla så allt kan administreras i backend. Som grädde på moset passade vi även på att förvandla webbplasten med ny fräsch design och layout som passar sidan målgrupp.

Läs mer om projektet

Gå till webbplats

 

Kom i kontakt med oss:

Zoom videokonferans - boka möte med webbyrå

Boka ett Zoom videomöte

Boka själv ett Zoom-möte med oss. Välj tid och datum och du får automatiskt en inbjudan och zoom videokonferanslänk (Zoom kräver inget installerat utan fungerar direkt i er webbläsare).

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB