Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
22 januari 2020

Totalrenovering av Bostadstjänst.com

Totalrenovering av Bostadstjänst.com

Bostadstjänst är en bostadsförmedling som sedan 2010 haft en onlinetjänst där privatpersoner kan lägga upp sina bostäder till uthyrning. Sidan var byggd i joomla 1.5 och var i behov av en rejäl uppdatering.

Då mycket har hänt på ett decenium inom webbutveckling beslutade vi oss för att bygga om sidan helt och hållet och utveckla en ny tjänst för bostäderna.

Vi byggde även om resten av sidan och använde som vanligt Yootheme Pro för att enkelt och snyggt få till en modern layout. Vi kunde också bygga specialgjorda layouter för söket, listningen och enskilda objekt med hjälp av ramverket. På så vi kunde vi få till en enhetlig layout även på de delar som specialutvecklades och då dessutom styrs av samma classer som mallen.

Sidan innehåller ett avancerat sök, en admindel för registrerade användare där de kan lägga upp och hantera bostäder samt en del i backend där sidans adminstratör kan hantera hela komponenten.

https://bostadstjanst.com/sv/

 

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB