Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
25 juli 2020

Husbilskompisar - Sveriges största husbilsgemenskap

Husbilskompisar - Sveriges största husbilsgemenskap

Husbilskompisar är Sveriges största husbilsgemenskap. De ger varje år ut den populära katalogen Husbil Sverige som listar de flesta ställplatserna för husbilar i Sverige, ovärderlig för husbilsemestrarna.

Husbilskompisar har funnits som webbsida i många år men den var i ett rejält behov av service. Vi på Joomlaproffs åtog oss uppdraget och gjorde en total vårstädning av kod och databas. Deras server hade också passerat sina glansdagar så vi hjälpte till att lägga upp sajten på vår kraftfullaste server.

Efter uppstädningen kom också frågan om vi kunde justera kartfunktionen något – det slutade med att vi byggde om hela funktionens framsida till ett modernt och effektiv gränsnitt. Gränsnittet är optimerat för fart och anpassat för att fungera i de mobila enheter som man ofta har med sig i Husbilen.

Ta en titt på resultatet på husbilskompisar.se – Kartan hittar ni på https://husbilskompisar.se/karta

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB