Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
22 februari 2021

Center mot hemlöshet har nominerats till e-Diamond awards

Center mot hemlöshet har nominerats till e-Diamond awards

Center mot hemlöshet har nominerats till e-Diamond awards. Priset delas ut på eFörvaltningsdagarna som är Sveriges största konferens om e-förvaltning och digital transformation.

Priset är till för att belöna myndigheter, landsting eller kommuner som skapat e-tjänster med samhällsnytta. Vi tycker såklart det är kul att vi kan erbjuda våra kunder en standard som är uppe och slåss med de bästa offentliga sajterna och e-tjänsterna i Sverige.

2020 lanserades webbplatsen center mot hemlöshet. Sidan är ett initiativ från Göteborgs stad att samla information och tillgängliga stödinsatser för utsatta, anhöriga eller personer som kommer i kontakt med hemlösa och hemlöshet i sina yrkesroller. Vi har tidigare skrivit om både själva webbplatsprojeket samt att vi hjälpt till med deras podd.

Läs mer här

 

Kom i kontakt med oss:

Zoom videokonferans - boka möte med webbyrå

Boka ett Zoom videomöte

Boka själv ett Zoom-möte med oss. Välj tid och datum och du får automatiskt en inbjudan och zoom videokonferanslänk (Zoom kräver inget installerat utan fungerar direkt i er webbläsare).

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2021 - W&N Media AB