Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
22 februari 2021

Center mot hemlöshet har nominerats till e-Diamond awards

Center mot hemlöshet har nominerats till e-Diamond awards

Center mot hemlöshet har nominerats till e-Diamond awards. Priset delas ut på eFörvaltningsdagarna som är Sveriges största konferens om e-förvaltning och digital transformation.

Priset är till för att belöna myndigheter, landsting eller kommuner som skapat e-tjänster med samhällsnytta. Vi tycker såklart det är kul att vi kan erbjuda våra kunder en standard som är uppe och slåss med de bästa offentliga sajterna och e-tjänsterna i Sverige.

2020 lanserades webbplatsen center mot hemlöshet. Sidan är ett initiativ från Göteborgs stad att samla information och tillgängliga stödinsatser för utsatta, anhöriga eller personer som kommer i kontakt med hemlösa och hemlöshet i sina yrkesroller. Vi har tidigare skrivit om både själva webbplatsprojeket samt att vi hjälpt till med deras podd.

Läs mer här

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB