Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
06 maj 2021

Ny webb åt Almasoft.se

Ny webb åt Almasoft.se

Almasoft erbjuder de flesta tjänster en tandläkarpraktik kan behöva så som journalsystem för tandläkare/tandhygienist, faktureringssystem för tandtekniker, röntgensystem, kvalitets- och ledningsystem samt ekonomitjänster.

Almasoft var fast i en daterad joomla 2.5 webbsida som genom en antal integrationer med beställningar och mjukvara inte var helt enkel att bara uppdatera.

Vi fick därför i uppdrag att uppdatera deras webbsida och se till att integrationer fortsatte att fungerade och dessutom modernisera layout och arbetssätt på webben. Genom Yootheme Pro kunde vi ge dem nya verktyg för att jobba enkelt kunna jobba med webbsidan. Till det uppdaterade vi deras ebutik samt byggde en ny integration för deras kundwebb med beställningsystem.

Joomla i Microsoftmiljö.

Trodde ni det bara gick att köra Joomla på linuxservrar? Tänk om, det går utmärkt att driva en joomlasida på Microsoft IIS också vilket Almasoft är ett bra exempel på.

Gå till Almasoft.se

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB