Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
10 januari 2023

Göteborgsarkitekter får ny webbdesign

Göteborgsarkitekter får ny webbdesign

Wahlström & Steijner är en arkitektbyrå i centrala Göteborg som varit aktiv sedan 1998. De har ett särskilt intresse av skolor, förskolor och bostäder och har gjort många spännande projekt i alla dessa kategorier, både för privata aktörer och statliga kunder (i Sverige och internationellt). Även museer, administrationsbyggnader, bibliotek och rum för konstnärlig utövning ligger bland projekten de visar på https://wahlstrom-steijner.se/projekt och ett stort intresse för hållbarhet och ekologi genomsyrar Wahlström & Steijner strävan som företag.

Wahlström & Steijner har varit kund hos oss i många år och deras webb behövde ett ansiktslyft och en uppgradering till senaste Joomla 4.

Ny layout med fokus på stora bilder och att snyggt och enkelt kunna visa arkitektbyråns projekt skapades. Vi fick även uppdraget att modernisera deras logotyp för en något modernare ”look” för 2023 och framåt.

Ni kan se deras nya webb (som också hostas på våra moderna serverar med PHP 8.2) på https://wahlstrom-steijner.se/

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB