Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

E-handel med Joomla!® CMS

Joomla!® CMS har massor av tillägg för att bygga en e-handel eller produktkatalog. Beroende på ambitionsnivå finns det flera komponenter att välja bland. Men för att riktigt förstå fördelarna och möjligheterna med att bygga e-handel på Joomla CMS så måste man förstå nackdelarna med andra system...
 • Start
 • Tjänster
 • E-handel

Bygga e-handel med Joomla

... Om man t ex tittar på Magento eller Prestashop (två populära verktyg för e-handel) så är dessa helt fokuserade kring just bara e-handel. Vill man också ha ett system där man sköter webbsidan ”runt” e-handeln så är funktionerna där begränsade. När det gäller att enkelt bygga snygga kampanjsidor, rea-sidor, bloggar, dokumenthantering (manualer till produkter), mediaarkiv, supportsystem, flerspråksstöd och mycket annat så är de flesta e-handelplattformarna begränsade. Här kommer Joomlas styrka in och genom att utnyttja detta och koppla på en komponent för e-handel får man det bästa av båda dessa världar. På så sätt får ni en helhetslösning utan dyra extrakostnader för att specialutveckla ganska så enkla funktioner.

Då kanske du tror att komponenterna för e-handel är begränsade till Joomla? Nej, inte alls! Det finns flera att välja på och de mest etablerade har funnits i 10 år idag och utvecklats stadigt sedan dess. Webbshoppar med hundratusentals produkter med full internationell försäljning finns som referenser.

Kopplingar till alla de stora affärsystemen som Visma, Fortnox och Pyramid finns. Likaså finns det kopplingar till alla de vanliga fraktbolagen.

Viktiga integrationer och kopplingar:

Payson till Joomla CMS

Payson Checkout

Höj konverteringen och spara tid med den smidiga orderhanteringen. Dina kunder väljer enkelt bland betalsätten internetbank, kortbetalning, delbetalning och faktura - som nu kan betalas med Swish. Allt ingår när du blir kund hos oss.

Smidig frakt för din webshop

Vi har funktioner för att integrera Unifauns fraktsystem för att underlätta alla era leveranser. Unifaun Online är det enda systemet du behöver för att koppla ihop dig med dina transportörer, lager, kunder och andra. Alla får den information de behöver
Klarna Checkout API 3 for VirtueMart / Joomla

Klarna Checkout

Vi var ett av de första företagen som började utveckla en betalmetod för Klarna Checkout API. Vi har sedan dess utvecklat och följt med i deras uppdateringar och ganska nyligen uppdaterade vi till deras senaster v4.0 API. Klarna har blivit en standard för webbshoppar i Sverige och nu börjar dess popularitet att sprida sig i världen.

Visma koppling Joomla/VirtueMart

Visma - Affärssystem

Integration för enkel hantering och administration från er e-handel till Visma. Synkronisera alla kunder och beställningar direkt in i Visma Administration. Visma har flera olika lösningar så hör av er till oss om ni undrar om det fungerar till just er Vismaversion.

Fortnox koppling Joomla/VirteuMart

Fortnox- Bokföring

Sverigeledande på webbaserad bokföring och fakturering. Få en koppling/integration direkt med Fortnox Bokföring och Fakturering med din Joomla websida.

Spara tid och undvik dubbelarbete! Samla all din administration i ett och samma system med hjälp av våra färdiga integrationer.

Pyramid Unikum webbshop / e-handel

Pyramid - Affärsystem

Unikum heter företaget i Lund som utvecklar Pyramid med alla dess moduler. Vi har jobbat med kopplingar till affärssystemet på ett flertal webbsidor. Om man tröttnat på Pyramids efna webbshop som känns gammal och trött så kan våra kännas som en härlig uppfräschning.

Swish - Sveriges enklaste betalning

Kanske Svergies mest använda betalsätt idag! Den absolut största majoriteten av svenskar använder Swish mint en gång i veckan. Vi kan erbjuda alla våra shoppar betalning med Swish.

Kortbetalning i butik (sync med webshop)

Med iZettle kan du ta betalt direkt i din butik. Allt du behöver är en smartphone ller surfplatta. Det finns även kvittoskrivare och andra nödvändigheter för en liten till stor butik. Allt med lager och produkter helt integrerat med våra webbshoppar.

Electroneum - Krypto

På Joomlaproffs kan vi inte låta bli att följa de senaste teknologi-trenderna. Blockkedjor är en ny form av teknologi som gör det möjligt att öka tillit enormt på internet. Det gör att man kan skapa valutor och finaciella instrument som brukar kallas kryptovalutor. Vi stödjer ett flertal men den som vi jobbat med mest är Electroneum. Vi har flera integrationer till ett gäng olika Joomla komponenter.

Payson Checkout till Joomla

Trygg, snabb och säker betalmetod

Höj konverteringen och spara tid med den smidiga orderhanteringen. Dina kunder väljer enkelt bland betalsätten internetbank, kortbetalning, delbetalning och faktura - som nu kan betalas med Swish. Allt ingår när du blir kund hos oss.

bjud dina kunder enkla och säkra betalningar på nätet. I Payson Checkout ingår alla betalsätt som standard! Kundens senast valda betalsätt är förvalt för en snabb och smidig köpupplevelse. Nedan kan du läsa mer om de olika betalsätten. Kom ihåg att visa upp din betallösning – ladda ner grafik och logotyper här till din e-butik.

Ladda ner Payson Checkout 2.0 till flera olika Joomla CMS komponenter

Joomla + VirtueMart + Payson Checkout DEMO

Här hittar ni en demoshop på vårt unika e-handelspaket för Joomla CMS. Hör av er för mer information på 031 38 30 300 eller maila info@joomlaproffs.se

 • Alla betalsätt ingår

 • Enkel och säker betalning på internet

 • Allt integrerat på ett snyggt sätt i din e-butik

Faktura

Ge dina kunder tillgång till det efterfrågade betalningsalternativet faktura, som ger en snabb och smidig köpupplevelse. I samband med att du skickar varorna till kunden, mejlar vi automatiskt ut fakturan - som kan betalas med Swish.

Kortbetalning

Att betala med kort är det vanligaste betalsättet på nätet. Du behöver inte teckna ett eget inlösenavtal och dina kunder kan välja att betala direkt med Visa eller Mastercard i svenska kronor och euro. Enkelt och tryggt.

Delbetalning

Dina kunder får möjlighet att delbetala sina köp. Alla som handlar för mer än 300 kronor välja att dela upp sin betalning räntefritt i 3-12 månader! Vid större köp erbjuds även delbetalning i 24 månader.

Internetbank

Att betala direkt via internetbank är något många konsumenter föredrar då det ger en känsla av extra trygghet. Vår koppling till säkra Trustly erbjuder betalningsmöjlighet via både Svenska och europeiska banker.

Swish

Våra fakturor går att betala med det mobila betalsättet Swish, och med vår app kan dina kunder se och hantera sina fakturor direkt i mobiltelefonen. Swish gör att fakturorna kan kan betalas med endast några få klick!

Andra funktioner vi tagit fram för e-handel är:

 • Intelligenta sökfunktioner (så era kunder alltid hittar vad de söker i er shop)
 • Kopplingar till affärsystem (Visma, Pyramid, Fortnox m fl)

 • Kopplingar till fraktbolag (PostNord / Unifaun / Fraktjakt.se)

 • Avancerade e-handelskopplingar till AcyMailing, Mailchimp och reMarkety
 • Google Merchant & Google Analytics eCommerce

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB