Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

Vi bygger extensions till Joomla!®

Vi bygger extensions till Joomla!® CMS och har färdiga pluginer till många populära tjänster för den svenska marknaden.

Vi har samlat våra komponenter och plugins till Joomla!® på vår engelska sida https://extensions.joomlapro.com medans alla tillägg för den svenska marknaden kan ni ansöka om intresse här under.

Om ni söker integration till något som vi inte listat här - kontakta oss så kollar vi på möjligheterna!

  • Start
  • Utveckling
  • Plugins & Extensions

Några pluginer och integrationer som vi utvecklat:


One Page Checkout for VirtueMArt

One Page Checkout

Snabb & effektiv e-handel

För att anpassa checkout/kassa -upplevelsen enligt senaste standarder har vi utvecklat vår egna kassa. Vår kassaupplevelse används av hundratals webbsidor runt om i hela världen.

Klarna Checkout (v3)

Smoooooth kassaupplevelse ;-)

Klarna Checkout behöver ingen större introduktion i Sverige. Det är tveklöst den mest populära kassan i Skandinaviska webbshoppar. Vi har naturligtvis en väl fungerade koppling till deras senaste API - med alla funktioner och inställningar som erbjudas.

Open Graph

Dela länkar snyggt på Facebook, Whatsapp, Twitter m fl.

För att kunna sprida snygga URLer med korrekt bild, text, titel behöver man följa Open Graph standarden. För att våra kunder skall få dessa URLer precis så som de vill har vi utvecklat vår egna plugin för detta.

BankID

Säkert inlogg med BankID integration

Säkerställ inloggningen på din webbsida genom BankID och matcha personnummer med din medlemslista. BankID används på i stort sett alla ställen som kräver extra säker inloggning som exempelvis banker och myndigheter.

Kryptovalutor

Sälj digitala produkter med kryptovalutor

RDSubscription är en mycket populär komponent till Joomla CMS för att sälja digitala produkter som mjukvara. För att kunna erbjuda cryptovalutan Electroneum som betalmetod utvecklade vi vår egna plugin till Electroneums Instant Payment API.

Extra säkert login

Dubbla dörrar in i er Joomla-sajt.

Med denna plugin får man dubbla inloggningar på sin Joomlasajt. Ett består av ett vanligt lösenord och det andra av en 4-6 siffrigt PIN-kod. Pluginen har också en extra reCaptcha-säkerhet i första inlogget för att blockera försök robotar att masstesta lösenord.

iZettle integration

Synkronosiera iZettle med er webbshop

Synkronisera produkter och lager mellan e-handel och fysisk butik med vår integration mellan Virtuemart och iZettle.

E-handel med YOOtheme Pro

VMuikit

E-handel med YOOtheme Pro

Vår populäraste komponent till Joomla är VMuikit som ger er otroliga möjligheter att kombinera VirtueMart och YOOtheme Pro. Första versionen släpptes redan 2014 och sedan dess har vi fortsatt utveckla den till nya versioner och med nya funktioner.

Widgetkit YOOtheme VirtueMart

VMWidgetkit

E-handel integration med populära Widgetkit

Widgetkit är en enormt populär plugin till Joomla CMS. Med denna plugin kan du använda alla dess vertyg med dina produkter/kategorier ifrån er webbshop.

Kontakta oss för priser och integrationshjälp! info@joomlaproffs.se - 031-38 60 600

Ni hittar alla våra plugins på https://extensions.joomlapro.com

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB