Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En bergstopp som tittar upp ifrån vatten ytan
Hur jobbar vi?

Planering och analys

- En snygg webbdesign är bara toppen på berget.

Vårt arbete handlar om mer än att bara skapa en "snygg" webbsida. En webbsidas design är det första en besökare ser men de märker också ganska så snabbt om sidan är genomtänkt och användarvänlig. Eller rättare sagt om sidan inte är genomtänkt och användarvänlig. När en sida fungerar som den är tänkt tänker vi inte på det. Istället irriterar vi oss på när sidan är svårnavigerad eller saknar det vi förväntat oss och det spelar då ingen roll hur snygg själva designen är.

För att undvika detta krävs en djupare analys och planering av webbplatsen, dess syfte och dess besökare. Därefter är det också enklare att se vilken kostym webbplatsen bör kläs i.

En snickeriverkstad med mycket trä

I verkstaden

Vad krävs för att omvandla er kunskap om er verksamhet och era kunder till en framgångsrik webbsida? Så här går det till i vår Joomlaverkstad.

Bildspel, nyhetsbrev, produktkatalog, e-handel eller bara kontaktformulär? Vi tar reda på vilka tekniska krav er sida behöver i dagsläget men även vad ni kan tänkas behöva i framtiden. Vi ser till att webbsidans design följer företagets grafiska profil och är förenlig med alla tekniska krav.

Vi skissar upp en struktur tillsammans med er där vi placerar ut de olika delarna i en övergripande layout. Användarvänlighet Vilka kommer använda er sida? Och varför? Förutom att sidan ska ha en logisk och genomtänkt struktur är det även viktigt att ta reda på vad syftet med sidan är. På så sätt är det enklare att rikta besökarnas uppmärksamhet mot era nyckelfunktioner.