Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En digital trappa uppåt

Hjälp att uppgradera Joomla®

Att uppgradera Joomla® till den senaste versionen är avgörande för webbplatsägare, eftersom det ger en rad fördelar, inklusive förbättrad säkerhet, nya funktioner och snabbare sidvisningar. Säkerhet är särskilt viktigt, med tanke på ökningen av online-hot under de senaste åren. Dessutom kan föråldrade PHP-versioner som används av webbhotell och servrar också utgöra en risk. Till exempel rekommenderas Joomla® 4 med stöd för PHP 8, då PHP 7 ofta tas bort från webbhotell.

Erfarna Joomla-utvecklare som kan Joomla uppgraderingar

Vi är specialiserade på Joomla-uppdateringar och migrationer och har uppdaterat Joomla webbsajter i över 15 år.

Vi har lång erfarenhet av att uppgradera webbplatser från alla äldre versioner av Joomla till den senaste versionen, och vi kan hantera vilken uppgradering som helst, oavsett hur komplex den är. Våra robusta uppgraderings- och migrationskript gör det möjligt för oss att utföra uppgraderingar snabbt och kostnadseffektivt, vilket sparar tid och pengar åt dig. Med vår expertis kan du vara säker på att din webbplats är i trygga händer och att alla dina funktioner följer med i en ny fräsch version av senaste Joomla.

Ibland måste vi byta ut gamla komponenter och plugins mot nya. Likaså kan gamla templates ibland behöva bytas till något mer modernt och som fungerar i senaste versionen av Joomla CMS.

Hör av er och berätta om er Joomla sida så återkommer vi med ett kostnadseffektivt prisförslag på en uppgradering.

Joomlaversioner:

5.x

Joomla 5 är en fortsättning på Joomla 4 men man har strippat bort allt gammalt arv ifrån gamla Joomla-versioner. Joomla 5 är grunden för hur Joomla kommer att fungera nästa 10-15 år med modern teknik och moderna metoder för alla funktioner.

Uppgraderar ni noga till Joomla 5 har ni en plattform för många år framöver! Läs mer om Joomla 5.