Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

Webbyrå med ansvarsfullt företagande
Vi har många års erfarenhet och djup kunskap i YOOtheme Pro ramverket

YOOtheme Pro sidbyggaren till Joomla!® CMS

YOOtheme Pro är ett kraftfullt Joomla®- och WordPress-tema och sidbyggare som gör det möjligt för dig att designa och bygga din webbplats visuellt. Vi på Joomlaproffs har omfattande kunskap och erfarenhet i YOOtheme Pro, och vi är stolta över att vara en av få byråer som erbjuder anpassade tillägg för detta innovativa ramverk.

Med YOOtheme Pro kan du enkelt skapa fantastiska sidlayouter och responsiva rutnät utan att skriva en enda rad kod. Men YOOtheme Pro är också väldigt mycket mer än en klassisk sidbyggare med funktioner som dynamiskt innehåll och anpassade källor för data.

Vårt team kan hjälpa dig att låsa upp hela potentialen av YOOtheme Pro genom unika anpassade element och djup kunskap i alla delar av systemet.

Videointroduktion till YOOtheme Pro sidbyggaren

Välkommen till vår video där vi utforskar den kraftfulla YOOtheme Pro-sidbyggaren, vårt favoritverktyg för både Joomla och WordPress!

På Joomlaproffs.se är vi passionerade användare av YOOtheme Pro och vi är glada att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet i denna video.


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Varför vi gillar YOOtheme Pro?

Det finns mycket att älska med YOOtheme Pro men här är några punkter som vi tycker sticker ut ifrån andra sidbyggare!

1. Exceptionell användarvänlighet

Användarvänligheten som våra kunder upplever när de använder YOOtheme Pro är exceptionell.

2. Sidbyggare med optimerad kod

YOOtheme Pro utmärker sig från många andra sidbyggare eftersom den inte genererar dålig kod. Vi uppmanar alla med kunskaper i kodning att inspektera källkoden på vilken webbplats som helst som byggts med YOOtheme och bevittna detta själva.

3. Smarta autmationer

YOOtheme Pro har smarta optimeringar och automation inbyggda för bilder (storleksändringar och skapande av WEBP- & AVIF-bilder från JPG och PNG).
YOOtheme Pro tillåter tredjepartsutvecklare att skapa nya funktioner och element för ramverket, vilket är precis vad vi har gjort i åratal.

4. Dynamiskt innehåll

Funktionen "dynamiskt innehåll" gör det möjligt att använda YOOtheme Pro med vilken tredjepartsutökning för Joomla/Wordpress eller vilken extern tjänst med en REST API som helst.

5. Tillgänglighet med WCAG 2.0

YOOtheme har nu fullständig WCAG 2.0-kompatibilitet med den senaste versionen av version 4. Kombinera detta med Joomla 4+ och ni har WCAG 2.0-kompatibilitet i både frontend och backend (helt unikt i CMS-världen).

6. WordPress & Joomla kompatibilitet!

Det är svårt att förklara hur kraftfullt och unik detta är. YOOtheme är ensamma på marknaden med att göra en sidbyggare som fungerar i båda de två populäraste CMS-verktygen i världen. Detta bryggar CMS-plattformarna på ett sätt som är extremt kraftfullt. En organisation kan köra både WordPress och Joomla internt och administrera dess på exakt samma sätt! Det går t o m att spara ut inställningar/layouter/element mellan plattformarna!

Besök YOOthems webbsida

 

Webbyrå med ansvarsfullt företagande

Din professionella partner för YOOtheme Pro

Joomlaproffs är det självklara valet för alla som behöver hjälp med YOOtheme Pro. Vi kan hjälpa till att bygga webbplatser med YOOtheme Pro, underhålla befintliga webbplatser, bygga anpassade funktioner till YOOtheme Pro, och vi ser gärna att vi blir första valet för alla som söker erfarna proffs till YOOtheme Pro-ramverket och dess ekosystem.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av alla fördelar med YOOtheme Pro!

Vi bygger anpassade YOOtheme plugins:

YOOtheme plugins av Svensk byrå

I flera år nu har vi byggt funktioner till YOOtheme Pro. Ofta är det så att vår kund eller vi möter ett mer komplext problem under uppbyggnaden av en sajt och när YOOtheme grundfunktioner inte riktigt klarar att göra det vi vill så bygger vi en specialutvecklad anpassning. Här ser ni några av våra påbyggnader till YOOtheme Pro vi byggt (alla går att köpa via länken):