Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

en kundvagn

Joomla® för e-handel

Joomla!® CMS har massor av tillägg för att bygga en e-handel eller produktkatalog. Beroende på ambitionsnivå finns det flera komponenter att välja bland. Vi på Joomlaproffs har fokuserat genom åren på VirtueMart och Phoca Cart och byggt specialanpassade funktioner till båda. Men för att riktigt förstå fördelarna och möjligheterna med att bygga e-handel på Joomla så måste man förstå nackdelarna med andra system...

En digital ritning med många linjer

Helhetslösning för webbshoppar

...tittar man på många dedikerad e-handelslösningar så är dessa helt fokuserade kring just bara e-handel. Vill man också ha ett system där man sköter webbsidan ”runt” e-handeln så är funktionerna där begränsade. När det gäller att enkelt bygga snygga kampanjsidor, rea-sidor, bloggar, dokumenthantering (manualer till produkter), mediaarkiv, supportsystem, flerspråksstöd och mycket annat så är de flesta e-handelplattformarna begränsade. Här kommer Joomlas styrka in och genom att utnyttja detta och koppla på en komponent för e-handel får man det bästa av båda dessa världar. På så sätt får ni en helhetslösning utan dyra extrakostnader för att specialutveckla ganska så enkla funktioner.

Youtube-presentation om Joomla® för e-handel

Välkommen till vår video där vi presenterar de imponerande e-handelswebbplatser vi har skapat!

I denna video tar vi dig med på en spännande resa och visar hur vi hjälper företag att etablera framgångsrika onlinebutiker


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Logo Klarna
Logo Payson Checkout
Logo Postnord fraktsätt
Logo Visma eekonomi integration

Kundcase - E-handel

Netjakt.se

- Upplev högkvalitativ service och produkter för jägare på Netjakt.se - din ultimata destination för jaktutrustning!

Netjakt.se är ett ledande e-handelsföretag och distributör baserat i Kungsbacka, som specialiserar sig på jaktutrustning. Deras webbplats erbjuder en modern design och användarvänlig upplevelse som är anpassad för behoven hos jägare som söker högkvalitativa produkter. Byggd med Joomla!®CMS och VirtueMart e-handelskomponent är deras webbplats integrerad med vår egna komponent VMuikit, vilket gör det enkelt att använda YOOtheme PRo Page Builder med VirtueMart.

Sedan deras etablering 2014 har Netjakt.se erbjudit ett brett utbud av jaktutrustning via sin e-handelssida och andra återförsäljare. De har en återförsäljartillstånd från Polismyndigheten för vapen och de är specialiserade på optik och fästen för optik, och erbjuder toppmärken som Swarovski, Zeiss och Kahles, bland andra. De producerar också sina egna produkter under varumärket Venator Edge.

En av de saker som särskiljer Netjakt.se är deras engagemang för att erbjuda en högkvalitativ och personlig service, med kunnig personal tillgänglig för att besvara frågor eller ge råd om val av bästa utrustning. Om du är en jaktentusiast som söker den bästa jaktutrustningen är Netjakt.se platsen att vara på. Besök deras webbplats idag och upplev högkvalitativ service och produkter.

ett kikarsikte för jakt ett kikarsikte för jakt

VMuikit X

Vårt egenutvecklade system för e-handel VMuikit X är grunden för sajten

älgar i en skog älgar i en skog

Stark SEO

Som för alla e-handlare var SEO väldigt viktigt och mycket jobb är gjort för detta

Mabranaturligt.se

- När det gäller din hälsa, välj det naturliga alternativet - välj Må Bra Naturligt!

Må Bra Naturligt AB är ett litet familjeägt företag som syftar till att hjälpa människor att nå optimal hälsa genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga hälsoprodukter. Deras webbutik, mabranaturligt.se, är en modern och lättanvänd plattform som erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive vitaminer, mineraler, kosttillskott, litteratur och självvård.

Ägaren och VD:n, Theresa Ramabaran, är en engagerad forskare med en doktorsexamen i livsmedelskemi och en bred erfarenhet av att utveckla läkemedel, kosmetika och livsmedelsprodukter. Hennes fokus på fytokemikalier och deras hälsoeffekter har gjort det möjligt för företaget att erbjuda en rad högkvalitativa naturliga hälsoprodukter som är effektiva och säkra.

Byggd med Joomla CMS och VirtueMart ecommerce-komponenten har webbplatsen en modern design som perfekt återspeglar hälsodimensionen av webbplatsen. Den anpassade komponenten, VMuikit, hjälper till att integrera Joomla!®, VirtueMart och YOOtheme Pro Page Builder till en sömlös verktyg som är lätt att använda och kraftfull.

Utöver produkterna innehåller webbplatsen också ett arkiv med hälsosamma recept för populära maträtter, vilket gör det till en komplett lösning för alla dina hälsobehov. Sammanfattningsvis är Må Bra Naturligt ett utmärkt val för alla som vill förbättra sin hälsa på ett naturligt sätt.

nyttig mat nyttig mat

Lätthanterlig e-handel

Med våra verktyg för e-handel kan du använda en sidbyggare för alla delar.

nyttiga matprodukter nyttiga matprodukter

Receptarkiv

En specialfunktion för att lista recept med ingrediens multiplikator för enkel ökning och minskning (per person)

Livingstudio.se

- Innovativ e-handel, tillsammans mot framgång.

Vårt samarbete med Living Studio, en aktör inom inredningsbranschen, har resulterat i ett framgångsrikt e-handelsprojekt. Hos Joomlaproffs mötte vi Living Studios krav och designade en skräddarsydd e-handelsplattform som exponerar deras unika produktsortiment på bästa sätt. Med kreativ webbutveckling och design kunde vi skapa en användarvänlig och inspirerande digital butik.

Genom att implementera betalningslösningar och optimera logistikprocesser lyckades vi förbättra kundupplevelsen och öka konverteringarna för Living Studio. Vår tekniska expertis och engagemang möjliggjorde en betydande förstärkning av deras online-närvaro, vilket öppnade dörrarna till nya och expanderande marknader inom e-handeln. Samarbetet med Living Studio har varit både givande och stimulerande, och vi är stolta över att ha bidragit till deras framgångar inom den dynamiska världen av e-handel.

Vi ser fram emot att fortsätta vår partnerskap med Living Studio och stödja deras fortsatta tillväxt. Genom att upprätthålla vår passion för innovation och vårt engagemang för överlägsen kundservice strävar vi efter att hjälpa våra kunder att nå sina digitala mål och maximera sin potential på den globala e-handelsarenan.

en lampa en lampa

YOOtheme Pro webbshop

Med YOOtheme Pro kan kunden enkelt styla om alla delar av webbutiken.

En sekrid korthållare En sekrid korthållare

Snabb kassa

Extremt snabb kassa med Klarna Checkout som betalmetod