Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En monter med artifakter på utställning

Referenser och kundcase

Som en webbyrå som specialiserat oss på Joomla® CMS erbjuder vi en rad olika tjänster för att hjälpa företag och organisationer att uppnå sina online-mål. Oavsett om du är ett företag, offentlig sektor eller en förening kan vi erbjuda dig en anpassad Joomla-webbplats som uppfyller dina unika behov och detta har vi gjort för massor av kunder i alla tänkbara segment av vårt samhälle.

Här hittar ni en samling kunder vi hjälpt sedan 2011 då vi startade Joomlaproffs.se.

Här under följer ett axplock av referenser. Ta gärna en titt bland våra nyheter också för mer exempel på det absolut senaste vi gjort.

Företagshemsidor

Offentlig sektor

Föreningshemsidor

E-handel

En bild på Super Mario ifrån Nintendos kända spel

Prisbelönt webbyrå med prisbelönt CMS-verktyg

Få som läser våra nyheter har nog missat vi var med och arbeta fram Nintendo.se (och alla nordens Nintendo-sajter) tillsammans med Nintendos svenska distributör Begsala AB.

Nintendo.se vann pris för årets bästa företagshemsida på joomlakonferensen J and Beyond 2017. Det är extremt kul att en sida vi var med och byggt kunde vara med och konkurrera bland det bästa joomlavärlden har att erbjuda.

Joomla!® CMS själv har dessutom vunnit "CMS Critic Awards" flera år i rad (senast 2022) i kategorin "Best free CMS platform".

En flicka har limmat fast sin hand på sin kind

Fotograf: Sven Prim

Inte bara webb!

På Joomlaproffs handlar det inte bara om webbdesign. Vi hjälper också våra kunder med att utveckla grafiska profiler, loggor och reklamkampanjer. Ett exempel är vår framgångsrika samarbete med ett bemanningsföretag inom sjukvårdsbranchen där vi anlitade en professionell fotograf (Sven Prim) för att ta fram våra idéer.

Här följer fler bilder ifrån denna kampanj...

En kille har ramlat med cykeln och sitter fast i ekrarna

Fotograf: Sven Prim

Moderna logotyper

En modern logotyp är en nyckelfaktor för att sticka ut i dagens konkurrensutsatta marknad. Många gånger har våra kunder haft en äldre logga som inte passar i en modern webbdesign. Med erfarenhet har vi lärt oss hur man skapar en bra logga som funkar både digitalt och på tryck. Låt oss hjälpa dig att skapa en logotyp som står ut från mängden.

Exempel på loggor vi skapat åt kunder:

En kille har byggt en farlig ramp i sin trädgård

Fotograf: Sven Prim

Grafiska profiler

En stark grafisk profil är avgörande för att skapa ett igenkännbart varumärke. Vi hjälper dig att utveckla en grafisk profil som passar din verksamhet och kommunicerar ditt budskap på ett effektivt sätt. Låt oss hjälpa dig att bygga en stark och enhetlig grafisk profil som fungerar i dagens digitala värld.

En tjej tar farlig selfie och håller köttbit runt lejon

Fotograf: Sven Prim

Video, PowerPoint, epostsignaturer och mycket annat

Genom åren har vi inte bara gjort webbsidor utan ofta fått sidoprojekt att hjälpa våra kunder med många olika typer av projekt. Vi har flygit drönare åt en invigning åt Göteborgs Stad. Vi har gjort företagspresentationer i PowerPoint och vi har gjort många epostsignaturer och nyhetsbrevsmallar. Detta är bara en rad av olika digitala projekt vi hjälpt våra kunder med.

Vi har ett genuint intresse för teknologi och design och vi kan inte låta bli att följa nya framsteg i och kring hela vår branch. Genom denna nyfikenhet har vi fått en bred kunskap kring mycket närliggande vår dagliga webbutvecklingsprojekt.

Skibranas.se

- Stuguthyrnings-sajt till skidorten Branäs!

Branäs är en populär skidort i Sverige och Skibranäs som erbjuder stugor för uthyrning till besökare. Vi har samarbetat med Skibranäs sedan 2013 och stegvis skapat en webbplats som ger en exceptionell användarupplevelse för intresserad stughyrare. Byggd på Joomla CMS och designad med hjälp av YOOtheme Pro-sidbyggaren, har webbplatsen specialanpassade element och funktioner som är skräddarsydda för stuguthyrning.

Vi skapade ett specialanpassat bokningssystem som gör det enkelt för användare att boka stugor i Skibranäs speciella periodsystem. Webbplatsen har också en sök- och filterfunktion med en integrerad Open Street Map.

Det finns detaljerade beskrivningar av stugorna med bildgallerier och videor, och SEO har varit i fokus, vilket har resulterat i topprankningar på Google.

Resultatet är en webbplats som är lätt att använda och hjälper Skibranäs att locka fler besökare.

stugor i branäs

Unikt boknings-
system

Helt unikt och anpassat bokningssystem för Skibranäs stuguthyrning i Branäs.

snöskoter i branäs

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för både Joomla!® CMS och YOOtheme Pro för skibranas.se

Oemelectronics.se

- OEM Electronics företagswebbplats!

OEM Electronics är ett företag i norra Europa som har marknadsfört komponenter och utrustning till tillverkare av elektronik och vitvaror i över 40 år. Deras mål är att hjälpa svenska industrin att utveckla världsledande produkter genom att erbjuda omfattande applikationskunskap och ett omfattande sortiment av produkter från deras leverantörer, som är bland ledarna inom sina respektive områden.

För att bibehålla en hög nivå av teknisk kompetens och erbjuda effektiv service till sina kunder har OEM Electronics delat upp sig i produktområden. Varje produktområde har sina egna produktspecialister och säljare för att kunna erbjuda kunderna rätt komponent och lösning för varje behov.

Vi lanserade OEM Electronics nya företagswebbplats, som är baserad på Joomla och använder YOOtheme Pro . Webbplatsen har en flerspråkig setup för 3 språk (svenska, danska och polska) och visar upp ett brett utbud av produkter. För att visa upp sina produktsegment behövde de en Mega Menu, som implementerades på webbplatsen.

Den nya företagswebbplatsen ger inte bara kunderna en omfattande översikt av de produkter som erbjuds av OEM Electronics, utan visar också upp deras tekniska expertis och engagemang för att erbjuda utmärkt kundservice. Webbplatsens användarvänliga design och enkla navigering gör det lättare för kunderna att hitta vad de behöver och komma i kontakt med rätt produktspecialister och säljare.

Sammanfattningsvis är OEM Electronics nya företagswebbplats ett utmärkt exempel på hur en webbplats kan hjälpa ett företag att visa upp sin expertis och erbjuda utmärkt kundservice.

elektronikdelar

Multidomän & Flerspråkstöd

En installation av Joomla!® tar hand om oemelectronics.se, oemelectronics.pl och oemelectronics.dk

elektronikdelar

Megameny

Med väldigt många kategorier av produkter behövdes en större såkallad megameny.

Netjakt.se

- Upplev högkvalitativ service och produkter för jägare på Netjakt.se - din ultimata destination för jaktutrustning!

Netjakt.se är ett ledande e-handelsföretag och distributör baserat i Kungsbacka, som specialiserar sig på jaktutrustning. Deras webbplats erbjuder en modern design och användarvänlig upplevelse som är anpassad för behoven hos jägare som söker högkvalitativa produkter. Byggd med Joomla!®CMS och VirtueMart e-handelskomponent är deras webbplats integrerad med vår egna komponent VMuikit, vilket gör det enkelt att använda YOOtheme PRo Page Builder med VirtueMart.

Sedan deras etablering 2014 har Netjakt.se erbjudit ett brett utbud av jaktutrustning via sin e-handelssida och andra återförsäljare. De har en återförsäljartillstånd från Polismyndigheten för vapen och de är specialiserade på optik och fästen för optik, och erbjuder toppmärken som Swarovski, Zeiss och Kahles, bland andra. De producerar också sina egna produkter under varumärket Venator Edge.

En av de saker som särskiljer Netjakt.se är deras engagemang för att erbjuda en högkvalitativ och personlig service, med kunnig personal tillgänglig för att besvara frågor eller ge råd om val av bästa utrustning. Om du är en jaktentusiast som söker den bästa jaktutrustningen är Netjakt.se platsen att vara på. Besök deras webbplats idag och upplev högkvalitativ service och produkter.

ett kikarsikte för jakt

VMuikit X

Vårt egenutvecklade system för e-handel VMuikit X är grunden för sajten

älgar i en skog

Stark SEO

Som för alla e-handlare var SEO väldigt viktigt och mycket jobb är gjort för detta

Vivab.se

- Ett hållbart tillvägagångssätt för kommunala tjänster!

Vivab är ett kommunalt företag som strävar efter en hållbar framtid genom att minska påverkan på miljön genom hållbara VA- och avfalls-lösningar. De tillhandahåller dricksvatten, hanterar avloppsvatten och tar hand om avfall för dem som bor och arbetar i kommunerna Varberg och Falkenberg i Sverige.

Vi hjälpte Vivab att utvecklade en modern och flexibel webbplats som betonar deras engagemang för hållbarhet och ger enkel åtkomst till deras tjänster. Vi utvecklade också ett särskilt verktyg för driftstörningar, integrerat med Google Maps, för att informera användare om eventuella tjänstestörningar i realtid.

En annan viktig funktion på webbplatsen är katalogen för källsortering med sök- och filterfunktioner, som lär besökare var olika typer av avfall ska lämnas för avfallshantering eller återvinning. Det finns sidor dedikerade till flera återvinningscentraler, som ger lättlästa öppettider och kartor över anläggningen.

Med den nya webbplatsen har Vivab förbättrat sin närvaro online och gjort det lättare för kunderna att komma åt dess tjänster. Genom att betona hållbarhet och tillhandahålla innovativa verktyg och resurser har webbplatsen hjälpt Vivab att inspirera hållbara val och främja en bättre framtid för alla.

en vattenkran

Driftstörnings-system

Ett unikt anpassat system för rapportering ad driftstörningar togs fram åt projektet.

ett naturområde

Tillgänglighet

Mycket focus har lagts på att se till att vivab.se är så tillgänglighetsanpassad som det går.

Mabranaturligt.se

- När det gäller din hälsa, välj det naturliga alternativet - välj Må Bra Naturligt!

Må Bra Naturligt AB är ett litet familjeägt företag som syftar till att hjälpa människor att nå optimal hälsa genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga hälsoprodukter. Deras webbutik, mabranaturligt.se, är en modern och lättanvänd plattform som erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive vitaminer, mineraler, kosttillskott, litteratur och självvård.

Ägaren och VD:n, Theresa Ramabaran, är en engagerad forskare med en doktorsexamen i livsmedelskemi och en bred erfarenhet av att utveckla läkemedel, kosmetika och livsmedelsprodukter. Hennes fokus på fytokemikalier och deras hälsoeffekter har gjort det möjligt för företaget att erbjuda en rad högkvalitativa naturliga hälsoprodukter som är effektiva och säkra.

Byggd med Joomla CMS och VirtueMart ecommerce-komponenten har webbplatsen en modern design som perfekt återspeglar hälsodimensionen av webbplatsen. Den anpassade komponenten, VMuikit, hjälper till att integrera Joomla!®, VirtueMart och YOOtheme Pro Page Builder till en sömlös verktyg som är lätt att använda och kraftfull.

Utöver produkterna innehåller webbplatsen också ett arkiv med hälsosamma recept för populära maträtter, vilket gör det till en komplett lösning för alla dina hälsobehov. Sammanfattningsvis är Må Bra Naturligt ett utmärkt val för alla som vill förbättra sin hälsa på ett naturligt sätt.

nyttig mat

Lätthanterlig e-handel

Med våra verktyg för e-handel kan du använda en sidbyggare för alla delar.

nyttiga matprodukter

Receptarkiv

En specialfunktion för att lista recept med ingrediens multiplikator för enkel ökning och minskning (per person)

Moderaterna.info

- Intranät för det Svenska politiska partiet Moderaterna!

Vi hade möjlighet att samarbeta med det svenska politiska partiet Moderaterna för att bygga ett intranät som kunde fungera som ett centralt nav för partiets medlemmar.

Intarnätet, som kan hittas på https://moderaterna.info, har en rad funktioner som är avgörande för partiets verksamhet. En av de viktigaste funktionerna är nyhetskategorier för alla regioner i Sverige. Detta gör att partiets medlemmar kan hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och händelserna som händer i deras respektive regioner, vilket är avgörande för att organisera framgångsrika kampanjer.

Intranätet loggas enkelt in med en BankID integration som vi byggt.

Dessutom har intranätet också en dokumenthanterare som låter partiets medlemmar ladda ner kampanjmaterial och logotyper. Detta gör det lätt för medlemmar att få tillgång till de resurser de behöver för att organisera och främja partiets evenemang, demonstrationer och andra initiativ.

ett kontor med många skrivbord

Dokument & fil-hanterare

Med hjälp av DocMan till Joomla!® har Moderaterna ett kraftigt verktyg för filer till alla medlemmar.

ett nätverk med server och bärbara datorer

Nyhetskategorier

Med regionala medlemmar och kontor över hela sverige är det viktigt med riktad information per region.

Intranätet låst för endast medlemmar i partiet.

Center mot hemlöshet

- Webbplatsen: Center mot hemlöshet!

Center mot Hemlöshet är ett statligt finansierat projekt under Göteborgs kommun. Dess webbplats, belägen på https://centermothemloshet.goteborg.se, tillhandahåller en karta med filterfunktioner för olika tjänster som kan vara till nytta för hemlösa personer. Den har också en podcast med intervjuer av verkliga hemlösa personer som har påbörjat sin resa ut ur hemlöshet, nyhetsartiklar och en mängd resurser och länkar.

För dem som har svårt att använda webbplatsen själva eller inte har tillgång till en dator och internet, har centret en fysisk plats på Kronhusgatan. Personalen finns tillgänglig måndag till fredag mellan 13.00 och 16.00 för att ge hjälp och hänvisa besökare till andra aktiviteter i staden baserat på deras behov.

Webbplatsens moderna design, användarvänliga funktioner och personliga touch gör den till en utmärkt resurs för dem som behöver det.

en stor stad

Karta med filter

Helt unikt och anpassat kart- och filterfunktion byggdes för att ge ett enkelt verktyg att hitta hjälp.

ett tält för hemlös

Videokurser

De som jobbar på Center mot hemlöshet har fått en rad videokurser kring hur man hanterar plattformen

Kommun.falkenberg.se

- Kommunwebb som är öppen källkod och licensfritt!

Falkenbergs kommunwebbplats (https://kommun.falkenberg.se) är en modern och funktionell webbplats som erbjuder ett brett utbud av tjänster till sina besökare. Webbplatsen är byggd på Joomla!® 4 och använder YOOtheme Pro sidbyggare, vilket ger en användarvänlig och intuitiv upplevelse.

En av webbplatsens mest användbara funktioner är dess avancerade sökfunktionalitet, som gör det enkelt för besökare att hitta en mängd olika tjänster i Falkenberg. Dessutom inkluderar webbplatsen en omfattande lista över alla digitala regeringstjänster, vilket ger enkel tillgång till viktig information för medborgare.

Webbplatsens moderna design och funktioner gör den lätt att navigera och använda, med tydliga menyer och intuitiva gränssnitt. Webbplatsen inkluderar också verktyg för dokument- och filhantering, vilket gör det enkelt att hitta och ladda ner viktiga dokument och formulär.

Slutligen inkluderar webbplatsen ett system för driftstörningar, vilket gör det möjligt för medborgare att rapportera problem i Falkenbergs infrastruktur. Detta system hjälper till att säkerställa att eventuella problem snabbt åtgärdas och förbättrar livskvaliteten för alla medborgare.

Sammanfattningsvis är Falkenbergs kommunwebbplats ett utmärkt exempel på hur en väldesignad och funktionell webbplats kan erbjuda värdefull information och tjänster till medborgare, förbättra deras livskvalitet och göra det enklare att engagera sig med sin lokala regering.

falkenberg

Sitevision alternativ

Joomla!® är ett alternativ till Sitevision för såkallade "kommunwebbar"

ett stadshus

Smartsök

Smarta sökfunktioner som presenterar sökresultat dynamiskt.

Ducatiklubben.se

- Klubb- & föreningssajt med massor av funktioner!

Ducatiklubben.se är den ultimata destinationen för Ducati-entusiaster i Sverige och erbjuder en rad spännande funktioner till sina medlemmar. Klubbens webbplats innehåller en webbshop där medlemmar kan köpa biljetter till evenemang, tillbehör och merchandise. Medlemmar kan också njuta av en köp-och-sälj-avdelning där de kan köpa och sälja delar med andra medlemmar.

Webbplatsen har också ett forum byggt med "Kunena Forums" där medlemmar kan diskutera allt om att äga och köra en Ducati. Det finns alltid några riktiga Desmoholics som vet, kan och är glada att hjälpa till. Webbplatsen inkluderar också en kalender över evenemang, så medlemmar kan hålla koll på kommande klubbhändelser, inklusive track days, kaffeturer och mer.

Ducatiklubben.se gör det enkelt för medlemmar att gå med och förnya sitt medlemskap med automatisk årlig medlemsbetalning. Klubben erbjuder en rad förmåner till sina medlemmar, inklusive full tillgång till webbplatsen, en klubb-tidning "Cucciolo" i PDF-format, banddagar till ett bra pris och hög säkerhet, möjligheten att delta i den årliga klubbvägsmästerskapet och möjligheten att ta ut licens i alla SVEMOs discipliner.

Kort sagt, Ducatiklubben.se är den perfekta online-gemenskapen för Ducati-entusiaster i Sverige, med sin webbshop, köp-och-sälj-område, forum och evenemangskalender. Gå med idag och upplev spänningen på den öppna vägen med andra Ducatisti!

ducati motorcykel

Köp-och-sälj-avdelning

Ett anpassat system för medelmmar togs fram för att kunna lägga in annonser för reservdelar.

en grupp människor pratar i cirkel

Avancerat forum

Kunena är ett välutvecklat forum för Joomla!® CMS med 10 år av historia och nya funktioner årligen.

Kulturungdom.se

- Att ge unga möjligheter att följa sina passioner

KulturUngdom är en ideell organisation som stöder den strategiska utvecklingen av kulturlivet i Västra Götalands kommuner. Deras uppdrag är att ge unga människor möjlighet att förverkliga sina idéer och visioner. Med tusentals medlemmar och en styrelse av kulturaktiva personer under 30 år är KulturUngdom ett fantastiskt nätverk av musiker, poeter, konstnärer, entreprenörer och mycket mer.

Deras hemsida, byggd med Joomla!® och YOOtheme Pro sidbyggare, har en fantastisk och avant-garde design som passar perfekt med deras ungdomskulturtema. Men den största tekniska prestationen är deras stora system för att ansöka om K-Pengar-stipendier. Administratörerna kan enkelt gå igenom alla ansökningar och godkänna eller neka en ansökan, vilket gör ansökningsprocessen enkel och effektiv.

Dessutom innehåller webbplatsen ett arkiv över alla beviljade projekt, med en fotogalleri, vilket gör det möjligt för besökare att se det fantastiska arbete som har genomförts med stöd från K-Pengar. Med över 150 projekt som får stöd varje år är K-Pengar-stipendierna den viktigaste delen av deras organisation.

KulturUngdom är en utmärkt förebild för en organisation som ger unga människor möjlighet att följa sina passioner. Deras webbplats är inte bara visuellt imponerande, den ger också praktiskt stöd till enskilda personer och grupper för att förverkliga sina kreativa idéer. Gå med i deras nätverk och bli en del av en dynamisk gemenskap av unga kreatörer i Västra Götaland.

en konsert för ungdomar

K-Pengar ansökningssystem

Helt unikt och anpassat system för att ansöka om pengar till sitt kulturprojekt.

en lite filmstudio för student

Ungdomlig design

Modern och trendig design som passa unga kulturutövare.

Livingstudio.se

- Innovativ e-handel, tillsammans mot framgång.

Vårt samarbete med Living Studio, en aktör inom inredningsbranschen, har resulterat i ett framgångsrikt e-handelsprojekt. Hos Joomlaproffs mötte vi Living Studios krav och designade en skräddarsydd e-handelsplattform som exponerar deras unika produktsortiment på bästa sätt. Med kreativ webbutveckling och design kunde vi skapa en användarvänlig och inspirerande digital butik.

Genom att implementera betalningslösningar och optimera logistikprocesser lyckades vi förbättra kundupplevelsen och öka konverteringarna för Living Studio. Vår tekniska expertis och engagemang möjliggjorde en betydande förstärkning av deras online-närvaro, vilket öppnade dörrarna till nya och expanderande marknader inom e-handeln. Samarbetet med Living Studio har varit både givande och stimulerande, och vi är stolta över att ha bidragit till deras framgångar inom den dynamiska världen av e-handel.

Vi ser fram emot att fortsätta vår partnerskap med Living Studio och stödja deras fortsatta tillväxt. Genom att upprätthålla vår passion för innovation och vårt engagemang för överlägsen kundservice strävar vi efter att hjälpa våra kunder att nå sina digitala mål och maximera sin potential på den globala e-handelsarenan.

en lampa

YOOtheme Pro webbshop

Med YOOtheme Pro kan kunden enkelt styla om alla delar av webbutiken.

En sekrid korthållare

Snabb kassa

Extremt snabb kassa med Klarna Checkout som betalmetod

Julbordsguiden.se

- Jakten på det perfekta julbordet!

Att söka efter den perfekta julbordet i Sverige kan vara en utmaning, men med webbplats en Julbordsguiden.se (som vi byggt) blir sökandet enkelt. Webbplatsens sofistikerade kartfunktion med filter låter användarna enkelt hitta och boka bord utifrån sina preferenser.

Webbplatsen är uppdelad i olika län och städer, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö, vilka har sina egna kategorier på grund av det höga antalet restauranger i dessa områden.

Julbordsguiden.se erbjuder en mängd olika julbordsalternativ med olika teman och specialiteter, inklusive traditionellt, skaldjur, fest, show/underhållning, båt/skärgård, slott/herresäte, vegetariskt och till och med de med övernattning.

Oavsett om du söker efter en mysig middag med familjen eller en extravagant kväll med kollegor finns det något för alla på Julbordsguiden.se.

ett svenskt julbord

Avancerad filter- och kartfunktion

Helt unikt och anpassad kartfunktion togs fram till projektet.

en tomte på julafton

Snyggt och engagerande jul-tema

Vi fick en väldetaljerad skiss på designen. Vi följde denna till punkt och prickar.

Intranet.falkenberg.se

- Falkenbergskommuns anställdas intranät!

Joomlaproffs har varit en viktig faktor för att effektivisera kommunikation och arbetsflöde för anställda i Falkenbergs kommun. Som ett intranät byggd med Joomla!®, riktar den sig till alla olika offentliga sektorer och avdelningar i kommunen, vilket säkerställer att anställda kan enkelt komma åt kritisk information och dokument.

En av de mest framträdande funktionerna på intranätet är dess "interna sociala mediefunktion", som fungerar på liknande sätt som Facebook. Denna funktion har gjort kommunikationen mellan kollegor mer effektiv, vilket möjliggör bättre samarbete och idédelning.

Dessutom gör sökfunktionerna på webbplatsen det enkelt att hitta relevant information utan krångel. Intranätet har också en mängd artiklar och dokument relaterade till dagliga arbetsprocesser, vilket gör det möjligt för anställda att hålla sig informerade kring hur arbetssätt bör utföras.

Slutligen så ges alla anställda regelbundna nyheter och uppdateringar om kommunen, vilket säkerställer att de alltid är medvetna om de senaste utvecklingarna.

falkenberg

Internt "Facebook"

Med ett kraftfull internt socialt nätverk blir kommunikationen enkel

en digital stadsövervy

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för både Joomla!® CMS och YOOtheme Pro för skibranas.se

Intranätet låst för endast anställda i kommunen.

Sydskanesemse.se

- En modern plattform för motorcykelentusiaster

För Sydskånes EmSe, en förening för motorcykelentusiaster, har vi skapat en ny webbplats som både moderniserar och förenklar deras digitala närvaro.

Webbplatsen innehåller funktioner och här listar vi några som vi tycker sticker ut:

  • Årsmedlemshantering: Enkel förnyelse av medlemskap och hantering, understödd av en säker betallösning.
  • Eventhantering: Medlemmar kan enkelt köpa biljetter till klubbens evenemang, vilket förenklar processen för både arrangörer och deltagare.
  • Integration med Fortnox: Automatiserad bokföring där alla kontohändelser kommer in i Fortnox direkt.
  • Medlemsprofiler: En dedikerad sida för varje medlem med överskådlig information om deras aktiviteter och medlemskap.
  • Poängsystem: Ett innovativt system där medlemmar kan tjäna poäng genom att bidra till klubbens verksamhet, vilket kan användas för rabatter eller förtur till evenemangsbiljetter.
  • GDPR-stöd: Fullständig efterlevnad av EU:s dataskyddsförordningar, vilket ger medlemmarna kontroll över deras data.

Vår ambition var att leverera en lösning som är lika tillgänglig och njutbar på mobiler som på datorer, vilket säkerställer att Sydskånes EmSe kan nå ut till alla sina medlemmar effektivt.

ducati motorcykel kör på racingbana

Årsmedlemskap och Eventbiljetter

Enkel hantering av medlemmars årsbetalning och enkla köp av biljetter till event/bankörningar

motorcykelhjälmar

Fortnox affärsystem integration

Förenklad redovisning genom integration till Fortnox. Varje medlemskap, biljett hamnar med rätt konteringsnummer direkt i Fortnox.

Karlsson-dahl.se

- Webbplattform för Karlsson & Dahl Glasmästeri

I samarbete med Treativ.se har JoomlaProffs utvecklat en ny webbsida för Karlsson & Dahl, med syftet att tydligt spegla deras expertis inom glasmästeri. Webbplatsen kombinerar en modern estetik anpassad efter företagets grafiska profil med funktionaliteten från YOOtheme Pro Sidbyggare, vilket förenklar administrationen avsevärt.

Webbsidan innehåller säkra kontaktformulär med filuppladdning, vilket förbättrar kommunikationen med kunder genom enkel och säker överföring av dokument och förfrågningar. Detta bidrar till en mer effektiv kundservice och förstärker Karlsson & Dahls professionella image.

Resultatet är en ren och lättanvänd plattform som effektivt förstärker Karlsson & Dahls varumärke och underlättar för både nya och befintliga kunder.

en nykel

Säkra kontaktformulär

Inkluderar filuppladdning för enkel och säker dokumenthantering.

ett väldesignat skrivbord

Flexibel design

Använder YOOtheme Pro för smidig uppdatering och anpassning.

Furetank.se

- Webbsida för sjöfart

I samarbete med Furetank har vi utvecklat en ny webbplats som effektivt speglar företagets ledande position inom sjöfartsindustrin. Webbplatsen är designad med en modern layout och optimerad för enkel administration via YOOtheme Pro, vilket möjliggör smidiga uppdateringar och hantering.

En av de framträdande funktionerna är den specialutvecklade 'Team Profile' som inkluderar vCard-stöd, vilket förenklar kontaktuppgifter på kontaktsidan. Webbplatsen är också integrerad med MyNewsDesk.com och Instagram, vilket stärker Furetanks online närvaro och kommunikation.

Genom denna lösning har Furetank fått en användarvänlig och estetiskt tilltalande plattform som stödjer både deras interna behov och kommunikationen med externa intressenter.

kontor med folk

Team Profile med vCard

Specialutvecklad profilsektion med nedladdningsbara vCard för snabb kontakt.

ett LNG skepp

Integration med Sociala Medier

Effektiv koppling till MyNewsDesk och Instagram för direkt nyhetsflöde.

Thermoking.se

- En modern webblösning för effektiv temperaturkontroll

När Thermo King, en ledande leverantör av temperaturkontrollsystem för transportbranschen, behövde en ny webblösning, var målet klart: att skapa en modern, användarvänlig plattform som reflekterar företagets engagemang för innovation och kvalitet. Resultatet är en dynamisk webbsida som inte bara stärker ThermoKings varumärke utan också förbättrar användarupplevelsen för deras kunder.

Webbsidan är designad med en modern layout som framhäver ThermoKings produkter och tjänster på ett överskådligt sätt. Tack vare YOOtheme Pro Sidbyggare, är sidan lätt för ThermoKings team att administrera, vilket ger dem full kontroll att snabbt uppdatera innehåll efter behov.

För att hantera ett stort antal dokument smidigt, integrerades jDownloads, ett dokumenthanteringssystem som tillåter effektiv organisation och tillgång till viktig information för både personal och kunder. Webbplatsens navigeringsstruktur har förstärkts med en Mega meny samt en specialutvecklad foldable mobilmeny, vilket gör det enkelt för besökare att utforska även på mindre skärmar.

Detta projekt demonstrerar hur skräddarsydda digitala lösningar kan förbättra kundengagemang och företagsoperationer.

lastbil med kylning

YOOtheme Pro sidbyggare

Webbsidan drivs av YOOtheme Pro, vilket ger ThermoKing enkelt och snabbt innehållshantering.

isbitar

Effektiv dokumenthantering

jDownloads implementerades för smidig tillgång till viktiga dokument direkt via webbsidan.