Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

en grupp fotbollstjejer som representerar klubbar och föreningar

Joomla® hemsidor för föreningar

Joomla® CMS är ett utmärkt alternativ för föreningar på grund av dess användarvänliga gränssnitt, kraftfulla innehållshanteringsegenskaper och flexibla designalternativ. Det tillåter organisationer att enkelt skapa och hantera sina webbplatser, effektivisera sin online-kommunikation och samarbete och visa upp sina mål och aktiviteter för världen.

En bild på surfplattor och mobiler i olika storlekar

Kraftfulla webbverktyg för föreningar

Föreningar brukar stå inför begränsade budgetar, bristande teknisk expertis och behovet av att engagera sina medlemmar effektivt. På Joomlaproffs förstår vi dessa utmaningar och har erfarenhet och verktyg för att övervinna dem.

Vi erbjuder utbildning och support för att hjälpa föreningar att hantera sina webbplatser effektivt, engagera sin publik och vi har byggt och anpassat komponenter så som forum, medlemslistor och medlemskapshantering, köp-och-sälj-funktioner och mycket annat.

En bild på en förening som har möte och samtalar

Medlems- och eventhantering

Vi har utvecklat integrerade lösningar för medlemshantering med inbyggda betalsystem. Automatisera medlemskap med smidiga betalnings- och faktureringsfunktioner. Vi har även eventhanteringssystem som inkluderar inbyggda betallösningar. Hantera enkelt biljetter för dina event med QR-koder för snabb och säker incheckning. Med våra lösningar kan du effektivisera och förenkla både medlemskapshantering och hanteringen av dina event.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Youtube-presentation för föreningshemsidor

Välkommen till vår video där vi utforskar de fantastiska webbplatser vi har skapat för olika föreningar!

I denna video tar vi dig med på en inspirerande resa och visar hur våra webblösningar för föreningar skapar värde och möjliggör framgång.


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Kundcase - Föreningshemsidor

Sydskanesemse.se

- En modern plattform för motorcykelentusiaster

För Sydskånes EmSe, en förening för motorcykelentusiaster, har vi skapat en ny webbplats som både moderniserar och förenklar deras digitala närvaro.

Webbplatsen innehåller funktioner och här listar vi några som vi tycker sticker ut:

  • Årsmedlemshantering: Enkel förnyelse av medlemskap och hantering, understödd av en säker betallösning.
  • Eventhantering: Medlemmar kan enkelt köpa biljetter till klubbens evenemang, vilket förenklar processen för både arrangörer och deltagare.
  • Integration med Fortnox: Automatiserad bokföring där alla kontohändelser kommer in i Fortnox direkt.
  • Medlemsprofiler: En dedikerad sida för varje medlem med överskådlig information om deras aktiviteter och medlemskap.
  • Poängsystem: Ett innovativt system där medlemmar kan tjäna poäng genom att bidra till klubbens verksamhet, vilket kan användas för rabatter eller förtur till evenemangsbiljetter.
  • GDPR-stöd: Fullständig efterlevnad av EU:s dataskyddsförordningar, vilket ger medlemmarna kontroll över deras data.

Vår ambition var att leverera en lösning som är lika tillgänglig och njutbar på mobiler som på datorer, vilket säkerställer att Sydskånes EmSe kan nå ut till alla sina medlemmar effektivt.

ducati motorcykel kör på racingbana ducati motorcykel kör på racingbana

Årsmedlemskap och Eventbiljetter

Enkel hantering av medlemmars årsbetalning och enkla köp av biljetter till event/bankörningar

motorcykelhjälmar motorcykelhjälmar

Fortnox affärsystem integration

Förenklad redovisning genom integration till Fortnox. Varje medlemskap, biljett hamnar med rätt konteringsnummer direkt i Fortnox.

Moderaterna.info

- Intranät för det Svenska politiska partiet Moderaterna!

Vi hade möjlighet att samarbeta med det svenska politiska partiet Moderaterna för att bygga ett intranät som kunde fungera som ett centralt nav för partiets medlemmar.

Intarnätet, som kan hittas på https://moderaterna.info, har en rad funktioner som är avgörande för partiets verksamhet. En av de viktigaste funktionerna är nyhetskategorier för alla regioner i Sverige. Detta gör att partiets medlemmar kan hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och händelserna som händer i deras respektive regioner, vilket är avgörande för att organisera framgångsrika kampanjer.

Intranätet loggas enkelt in med en BankID integration som vi byggt.

Dessutom har intranätet också en dokumenthanterare som låter partiets medlemmar ladda ner kampanjmaterial och logotyper. Detta gör det lätt för medlemmar att få tillgång till de resurser de behöver för att organisera och främja partiets evenemang, demonstrationer och andra initiativ.

ett kontor med många skrivbord ett kontor med många skrivbord

Dokument & fil-hanterare

Med hjälp av DocMan till Joomla!® har Moderaterna ett kraftigt verktyg för filer till alla medlemmar.

ett nätverk med server och bärbara datorer ett nätverk med server och bärbara datorer

Nyhetskategorier

Med regionala medlemmar och kontor över hela sverige är det viktigt med riktad information per region.

Intranätet låst för endast medlemmar i partiet.

Kulturungdom.se

- Att ge unga möjligheter att följa sina passioner

KulturUngdom är en ideell organisation som stöder den strategiska utvecklingen av kulturlivet i Västra Götalands kommuner. Deras uppdrag är att ge unga människor möjlighet att förverkliga sina idéer och visioner. Med tusentals medlemmar och en styrelse av kulturaktiva personer under 30 år är KulturUngdom ett fantastiskt nätverk av musiker, poeter, konstnärer, entreprenörer och mycket mer.

Deras hemsida, byggd med Joomla!® och YOOtheme Pro sidbyggare, har en fantastisk och avant-garde design som passar perfekt med deras ungdomskulturtema. Men den största tekniska prestationen är deras stora system för att ansöka om K-Pengar-stipendier. Administratörerna kan enkelt gå igenom alla ansökningar och godkänna eller neka en ansökan, vilket gör ansökningsprocessen enkel och effektiv.

Dessutom innehåller webbplatsen ett arkiv över alla beviljade projekt, med en fotogalleri, vilket gör det möjligt för besökare att se det fantastiska arbete som har genomförts med stöd från K-Pengar. Med över 150 projekt som får stöd varje år är K-Pengar-stipendierna den viktigaste delen av deras organisation.

KulturUngdom är en utmärkt förebild för en organisation som ger unga människor möjlighet att följa sina passioner. Deras webbplats är inte bara visuellt imponerande, den ger också praktiskt stöd till enskilda personer och grupper för att förverkliga sina kreativa idéer. Gå med i deras nätverk och bli en del av en dynamisk gemenskap av unga kreatörer i Västra Götaland.

en konsert för ungdomar en konsert för ungdomar

K-Pengar ansökningssystem

Helt unikt och anpassat system för att ansöka om pengar till sitt kulturprojekt.

en lite filmstudio för student en lite filmstudio för student

Ungdomlig design

Modern och trendig design som passa unga kulturutövare.

Ducatiklubben.se

- Klubb- & föreningssajt med massor av funktioner!

Ducatiklubben.se är den ultimata destinationen för Ducati-entusiaster i Sverige och erbjuder en rad spännande funktioner till sina medlemmar. Klubbens webbplats innehåller en webbshop där medlemmar kan köpa biljetter till evenemang, tillbehör och merchandise. Medlemmar kan också njuta av en köp-och-sälj-avdelning där de kan köpa och sälja delar med andra medlemmar.

Webbplatsen har också ett forum byggt med "Kunena Forums" där medlemmar kan diskutera allt om att äga och köra en Ducati. Det finns alltid några riktiga Desmoholics som vet, kan och är glada att hjälpa till. Webbplatsen inkluderar också en kalender över evenemang, så medlemmar kan hålla koll på kommande klubbhändelser, inklusive track days, kaffeturer och mer.

Ducatiklubben.se gör det enkelt för medlemmar att gå med och förnya sitt medlemskap med automatisk årlig medlemsbetalning. Klubben erbjuder en rad förmåner till sina medlemmar, inklusive full tillgång till webbplatsen, en klubb-tidning "Cucciolo" i PDF-format, banddagar till ett bra pris och hög säkerhet, möjligheten att delta i den årliga klubbvägsmästerskapet och möjligheten att ta ut licens i alla SVEMOs discipliner.

Kort sagt, Ducatiklubben.se är den perfekta online-gemenskapen för Ducati-entusiaster i Sverige, med sin webbshop, köp-och-sälj-område, forum och evenemangskalender. Gå med idag och upplev spänningen på den öppna vägen med andra Ducatisti!

ducati motorcykel ducati motorcykel

Köp-och-sälj-avdelning

Ett anpassat system för medelmmar togs fram för att kunna lägga in annonser för reservdelar.

en grupp människor pratar i cirkel en grupp människor pratar i cirkel

Avancerat forum

Kunena är ett välutvecklat forum för Joomla!® CMS med 10 år av historia och nya funktioner årligen.