Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

supportkille som svarar på vanliga frågor
Optimera din digitala närvaro med YOOtheme Pro!

Vanliga frågor och svar om sidbyggaren YOOtheme Pro

Välkommen till vår FAQ-sida om YOOtheme Pro - den innovativa sidbyggaren för Joomla och Wordpress. Här svarar vi på några vanliga frågor om hur YOOtheme Pro kan förbättra din webbplats. Upptäck den unika förmågan hos denna mångsidiga sidbyggare som kombinerar funktionalitet, ren kod och enkelhet. Med drag-och-släpp-funktioner och responsiv design kan du skapa imponerande layouter utan tekniska begränsningar. Utforska fördelarna med dynamiskt innehåll och skräddarsydda tillägg. Våra kunder är imponerade av YOOtheme Pro - prova själv genom att kontakta oss för en personlig demonstration.

Vad gör YOOtheme Pro så unik?

YOOtheme Pro är den enda sidbyggaren (Page Builder) som sömlöst stöder både Joomla och Wordpress. Detta banbrytande verktyg kombinerar de två mest populära CMS-plattformarna på marknaden på ett fantastiskt sätt. Med YOOtheme Pro blir valet mellan Wordpress och Joomla inte lika drastiskt. Behöver man en större webbfunktion kan man välja Joomla vill man sen lägga till en enklare kampanjsida eller någon annan enklare webbplats kan man välja Wordpress. När man jobbar i YOOtheme märker man inte mycket skillnad.

Hur bra blir källkoden som genereras av YOOtheme Pro?

Vi utmanar alla webbutvecklare att granska källkoden för webbplatser som använder YOOtheme. Den skapade koden är otroligt ren och välstrukturerad (inga onödiga div-taggar). YOOtheme Pro levererar högkvalitativ kod för en bättre webbupplevelse, SEO-struktur, tillgänglighetsanpassning och prestanda.

En av anledningarna till denna rena kod är därför att YOOtheme Pro använder sitt egna frontend-ramverk som heter UIkit (https://getuikit.com). Detta gör att de har kunnat anpassa hela sidbyggaren till detta och onödig kod behöver inte genereras.

Är YOOtheme Pro enkelt att använda?

YOOtheme Pro är känt för sin intuitiva användarupplevelse och enkla hantering av "dra och släpp"-funktioner. Här är några särskilt imponerande egenskaper hos YOOtheme Pro som gör det till en lättanvänd sidbyggare:

  • Smidig skapande av layouter: Med YOOtheme Pro kan du enkelt skapa kolumner och sektioner genom att dra och släppa element på plats. Det ger dig full kontroll över layouten utan att behöva dyka in i komplicerad kod.

  • Responsiv design i fokus: YOOtheme Pro har inbyggda verktyg som gör det enkelt att skapa responsiva webbplatser. Du kan direkt i verktyget testa och förhandsgranska layouter och design på olika skärmstorlekar och enheter. Detta sparar tid och säkerställer att din webbplats ser fantastisk ut oavsett vilken enhet dina besökare använder.

  • Imponerande feedback från kunder: Våra kunder är ofta imponerade av YOOtheme Pro och dess enkelhet att använda. Många har uttryckt sin glädje över att kunna skapa professionella och snygga webbplatser utan att behöva vara tekniskt kunniga. Vi är stolta över att erbjuda demonstrationer av YOOtheme Pro till våra kunder för att visa hur verktyget kan hjälpa dem att uppnå sina digitala mål.

Vi är övertygade om att du kommer att bli lika entusiastisk över YOOtheme Pro som våra tidigare kunder. Kontakta oss gärna för en personlig demonstration där vi visar hur lätt det är att skapa imponerande webbplatser med YOOtheme Pro.

Kan man skapa egna tillägg/plugins till YOOtheme Pro?

Ja, med YOOtheme Pro kan du utveckla skräddarsydda tillägg och plugins. Vi har omfattande erfarenhet av att skapa avancerade frontend-element och integrationer med andra komponenter, såsom dokumenthanterare, eventsystem och mycket mer.

Varför är det fördelaktigt att utveckla för YOOtheme Pro?

En stor fördel med att utveckla funktioner för YOOtheme Pro är att det är enkelt att se till att de fungerar både till Wordpress och Joomla. Steget att anpassa dina funktioner till de båda populära CMS-verktygen är minimalt. Detta är en otrolig styrka och det gör att man kan skapa webbsidor i både Joomla och Wordpress och använda samma sidbyggare och återanvända funktioner mellan plattformarna.