Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
04 februari 2018

Svensk Telegram-grupp om Joomla CMS

Svensk Telegram-grupp om Joomla CMS

Joomlaproffs.se startar en officiell Telegram grupp där alla nybörjare, hobbyanvändare och professionella gurus kan mötas snacka och ge tips och råd till varandra.

Chatten kommer vara strikt svensktalande och det kommer naturligtvis inte tillåtas något som går utanför vanligt hyfs.

Då Telegram börjar ta över marknaden när det gäller att snabbt och enkelt chatta (likt WhatsApp och Facebook-grupper kändes det som Svenskar också skall ha en plats på Telegram). Mer info om telegram...

Det är helt OK att göra reklam för era Joomla produkter/extensions och vi försöker ha så högt tak som möjligt. Vi gillar inte spam och kommer att varna er om vi tycker att ni spammar. Vad är då spam? Ja att t ex posta varje dag om samma extension eller att hela tiden hänvisa till ens egna webbsida.

Målet är att vi skall skapa så många Proffs på Joomla i Sverige som vi kan för ju mer vi är ju mer sprids Joomla och då mår gemenskapen och hela plattformen bättre! I Sverige behöver Joomla CMS allt stöd som den kan få!

Joina chatten via denna invitelänk: https://t.me/joinchat/DLsm-kx1Z5zdsaszAA_lng

Relaterade nyheter:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB