Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

1 sep, 2015

Joomla® fyller 10år!

En fu00f6delsedagstu00e5rta
Joomla® fyller 10år!

Jubileumsfirande för Joomla - En resa genom tio år av framgång

Det är med stor beundran vi betraktar Joomla's imponerande tillväxt under det senaste decenniet, och hur det fortsätter att vara en av de mest populära CMS-plattformarna. För att fira denna milstolpe har Joomla-teamet lanserat en ny och uppgraderad webbsida på https://www.joomla.org/. Det är verkligen en välförtjänt present till en av de mest användarvänliga, kraftfulla och flexibla CMS-plattformarna som finns tillgängliga idag.

För att ytterligare fira 10-årsjubiléet har en fantastisk film skapats som tar oss med på en resa genom Joomla's utveckling över tiden och hur det har hjälpt användare runt om i världen att bygga fantastiska webbplatser. Filmen ger oss en nostalgisk inblick i hur Joomla har utvecklats och vuxit under de senaste tio åren.

Det är verkligen spännande att tänka på hur Joomla-teamet kommer att fortsätta att utveckla och förbättra plattformen under de kommande åren och vad det kommer att innebära för användare över hela världen. Vi kan vara säkra på att Joomla kommer att fortsätta att erbjuda en kraftfull och användarvänlig CMS-plattform som är enkel att använda, även för de som inte har någon programmeringsbakgrund.

Låt oss tillsammans fira Joomla's framgång och se fram emot framtiden med spänning!

Missa inte att kolla in den nya https://www.joomla.org/


Taggar: