Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

8 maj, 2012

Joomlagrundare talare på Drupalkonferens

Ett ställ för högtalare
Joomlagrundare talare på Drupalkonferens

Brian Teeman: En röst för öppen källkod och tillgänglighet

Vi vill uppmärksamma en intressant händelse inom CMS-världen som involverar Brian Teeman, en av grundarna till Joomla. Brian har blivit inbjuden som talare på Drupals stora konferens i München, och hans föreläsning kommer att fokusera på ämnet "Joomla! - Hippies, Pirates, Revolutionaries or a Distributed Community". Detta ger honom möjlighet att dela med sig av sina personliga erfarenheter och insikter från Joomlaprojektet.

Det är fascinerande att se hur Brian Teeman, en framstående person inom Joomla, engagerar sig i en konferens som är dedikerad till Drupal. Istället för att dras in i en debatt om vilket CMS som är bäst, väljer Brian att betona likheterna mellan Drupal och Joomla. Båda dessa plattformar bygger på principerna om öppen källkod och strävar efter att göra webben mer tillgänglig för alla.

I sina blogginlägg har Brian uttryckt att han inte ser sig själv som en missionär som försöker leda människor på rätt väg. Istället väljer han att framhäva samarbetsmöjligheterna och gemensamma mål som finns inom CMS-världen. Det är ett uppfriskande perspektiv som betonar vikten av att dela kunskap och erfarenheter för att främja tillväxten av CMS-samhället som helhet.

Vi på Joomlaproffs är glada över att se engagemanget och samarbetet mellan olika CMS-plattformar. Det är genom sådana initiativ och utbyte av idéer som innovation och framsteg kan blomstra. Vi uppmuntrar dig att följa med i diskussionen och följa Brian Teemans blogg för att ta del av hans insikter och reflektioner.

Läs mer på Brian Teemans blogg


Taggar: