Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

10 dec, 2013

Joomlaproffs lanserar ny webbshop för Friluftsvaror.se

Presenter som står ute i en svensk skog
Joomlaproffs lanserar ny webbshop för Friluftsvaror.se

Vi är glada över att presentera den nya webbshoppen för Friluftsvaror, en etablerad aktör inom friluftsutrustning som har funnits i hela 46 år. Med butiker i Malmö och Mölndal och en aktiv online shop har Friluftsvaror försett friluftsentusiaster med produkter som tält, vandringskängor, ryggsäckar och mycket annat.

För att möta de moderna kraven och förbättra användarupplevelsen på webbshoppen tog Joomlaproffs på sig uppdraget att utveckla en ny plattform och design. Efter en tids arbete är resultatet nu synligt på www.friluftsvaror.se.

Den nya webbshoppen bygger på Virtuemart 2 och Joomla 2.5 och har integrerat betallösningar som Klarna Checkout och DIBS kortbetalning. Detta ger kunderna en smidig och säker betalningsprocess.

Utöver en modern och användarvänlig design har vi också implementerat funktioner för förbättrad navigering, sökning och visning av produktbilder. Detta gör det enklare och mer engagerande för besökare att hitta och utforska Friluftsvarors breda utbud av friluftsutrustning.

Vi är stolta över att ha fått möjligheten att hjälpa Friluftsvaror med deras online shop och vi hoppas att den nya webbshoppen kommer att uppskattas av deras kunder. Besök www.friluftsvaror.se för att utforska det nya utseendet och de förbättrade funktionerna.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att utveckla eller förbättra din egen webbshop är du välkommen att kontakta oss på Joomlaproffs. Vi finns här för att hjälpa till med dina behov inom Joomla och e-handel.


Taggar: