Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

3 nov, 2016

Lets Encrypt - Gratis SSL av Linux Foundation

Ett chip med ljus som rör sig
Lets Encrypt - Gratis SSL av Linux Foundation

Lets Encrypt - Gratis SSL från Linux Foundation

Linux Foundation har lanserat en ny tjänst och kampanj som ger möjlighet till gratis SSL-certifikat för alla webbplatser. Att implementera SSL på en webbserver eller webbhotell har tidigare varit en komplicerad process även för tekniskt kunniga personer. Nu har Linux Foundation skapat https://letsencrypt.org/ för att göra denna process både enklare och kostnadsfri.

Det har blivit alltmer tydligt att Google föredrar webbsidor som har SSL installerat, vilket har gjort det till en standardpraxis idag. Med https://letsencrypt.org/ finns det nu ingen anledning att inte ha en krypterad och säker webbplats.

Vi på Joomlaproffs kan hjälpa er att komma igång med denna process. Visste ni att ISPConfig, ett webbgränssnitt för administration av webbservrar, har inbyggt stöd för Lets Encrypt i sitt system? Detta gör att ni med ett enkelt musklick kan aktivera SSL på de sidor ni önskar. Tveka inte att kontakta oss för mer information och hjälp.

Erbjudandet om Lets Encrypt-SSL är en fantastisk möjlighet att öka säkerheten på er webbplats och samtidigt följa de senaste kraven från sökmotorer som Google. Vi är experter på att implementera dessa säkerhetslösningar och vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att skydda sina webbplatser. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en säkrare webbplats.

 

 


Taggar: