Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

26 nov, 2021

Netjakt.se får ny fräsch design & layout

Ett rådjur i skogen
Netjakt.se får ny fräsch design & layout

Vi på vår webbyrå är mycket stolta över vårt senaste projekt där vi uppgraderade vår trogna e-handelskund Netjakt med vår nya komponent VMuikit X. Tack vare denna komponent har vi nu kunnat skapa en brygga mellan YOOtheme och VirtueMart, vilket ger våra kunder en rad nya funktioner och möjligheter.

En av de mest spännande nya funktionerna i VMuikit X är att vi nu kan använda YOOthemes dynamic content-mallar för att bygga kategori- och produktsidor för e-handel. Detta ger oss möjlighet att använda alla YOOthemes standard-element och mappa valfria fält i VirtueMart, vilket ger oss en helt ny nivå av flexibilitet och anpassning.

Vi har även utvecklat några egna element som är speciellt anpassade för e-handel och som vi använt på Netjakt.se. Tillsammans med den nya layouten har detta gett sidan en modern och professionell look som verkligen sticker ut från mängden.

Vi är mycket stolta över resultatet av detta projekt och vi tror att det verkligen kommer att hjälpa Netjakt att växa och utvecklas på marknaden.

Se webbsajten här: https://netjakt.se/


Taggar: