Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

25 aug, 2013

Nu har Klarnas snabbkassa (Klarna Checkout) kommit till Norge och Finland!

En kundvagn i ett skandinaviskts naturområde
Nu har Klarnas snabbkassa (Klarna Checkout) kommit till Norge och Finland!

Vi på Joomlaproffs är glada över att Klarna Checkout utvidgar sin riktigt effektiva kassa till fler länder i Skandinavien. Nu är det Norges och Finlands tur att dra nytta av denna smidiga betallösning! Med Klarna Checkout kan ni erbjuda era besökare en snabb och friktionsfri kundvagn och kassa på er webbshop.

Vi på Joomlaproffs har utvecklat en lösning för Virtuemart som kan integreras på er webbshop. Vi har testat vår kassa i den senaste versionen av Virtuemart, 2.0.22b, och den kan kompletteras med andra betalningsalternativ som PayPal för att ge så många kunder som möjligt möjlighet att genomföra sina köp.

Om ni är intresserade av att använda Klarna Checkout tillsammans med Virtuemart i Norge eller Finland, tveka inte att höra av er till oss! Vi kan hjälpa er att installera och konfigurera lösningen så att ni kan dra nytta av fördelarna med en smidig och säker betalningsprocess för era kunder.

Förutom att utöka tillgängligheten till nya länder har Klarna även genomfört uppdateringar i Klarna Checkout för att göra kassan ännu enklare att använda. En av dessa uppdateringar är att de har lagt till en tydligare text som informerar kunderna om att faktura- och kontobetalning inte är tillgängligt för den specifika beställningen. Dessa uppdateringar kommer snart att bli tillgängliga för alla som använder Klarna Checkout.

Om ni vill ta del av Klarna Checkout eller få mer information om uppdateringarna, rekommenderar vi att ni kontaktar Klarna direkt. Ni kan anmäla ert intresse hos Klarna genom att följa länken som finns i blogginlägget.

Vi på Joomlaproffs ser fram emot att hjälpa er att implementera Klarna Checkout och skapa en smidig och effektiv betalningslösning för er webbshop. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi är redo att hjälpa er att ta er e-handel till nästa nivå!


Taggar: