Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

26 jul, 2012

Ny hemsida i Joomla!®

En bild pu00e5 ett stort skepp vid kaj
Ny hemsida i Joomla!®

Vi är stolta att presentera vår senaste webbdesign som vi har skapat åt företaget BRP, ett litet rederi i Göteborg. Den här nya hemsidan är byggd i Joomla och är specialdesignad av Joomlaproffs utifrån kundens specifika önskemål. Ni kan besöka sidan på brp.nu och upptäcka det själva.

BRP:s nya hemsida innehåller flera bildspel och bildgallerier, vilka enkelt kan administreras genom Joomlas användarvänliga administrationsgränssnitt. Det ger BRP möjligheten att enkelt uppdatera och visa upp sina bilder och information till besökarna på ett professionellt sätt.

Vi på Joomlaproffs strävar alltid efter att skapa unika och skräddarsydda webbdesigner åt våra kunder. Vi designar från grunden och undviker användningen av färdiga mallar, vilket garanterar en unik och anpassad sida som är helt i linje med kundens önskemål och varumärke.

Om ni är intresserade av att ha en specialdesignad hemsida för ert företag, så är ni mer än välkomna att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa er och skapa en imponerande webbplats som speglar er verksamhet och lockar besökare.

Ta steget mot en professionell och attraktiv webbplats med hjälp av Joomlaproffs. Vi ser fram emot att arbeta med er och skapa något unikt och minnesvärt för er verksamhet.


Taggar: