Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

15 mar, 2019

Ny miljövänlig backupserver till Joomlaproffs.se

En processor med gröna löv runtomkring sig
Ny miljövänlig backupserver till Joomlaproffs.se

Vi är glada att meddela att vi nyligen har uppgraderat vår backupinfrastruktur på Joomlaproffs.se till en ny miljövänlig backupserver. Vi värnar om miljön och strävar alltid efter att göra hållbara val i våra tekniska lösningar.

Den nya backupservern är utformad för att vara energieffektiv och minska vår klimatpåverkan. Genom att använda modern teknik och optimerade processer kan vi säkerhetskopiera och skydda våra kunders data på ett mer hållbart sätt.

Vi har också implementerat en effektiv datahanteringsstrategi som minskar mängden onödig data och optimerar lagringsutrymmet. Detta gör inte bara backupprocessen mer effektiv, utan bidrar också till minskad energiförbrukning och minskade behov av resurser.

Genom att investera i en miljövänlig backupserver visar vi vårt engagemang för att vara en hållbar och ansvarsfull webbyrå. Vi vill inte bara erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder, utan också göra det på ett sätt som minimerar vår påverkan på miljön.

Med den nya backupservern kan våra kunder vara trygga med att deras data är säkerhetskopierad på ett pålitligt och miljövänligt sätt. Vi fortsätter att sträva efter att implementera hållbara lösningar och förbättra vår infrastruktur för att möta dagens och framtidens krav på säkerhet och miljömedvetenhet.

Om du har några frågor eller vill veta mer om vår miljövänliga backupserver, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en pålitlig och hållbar webbupplevelse.

 


Taggar: