Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

14 jul, 2016

Ny webbsida åt Nokalux.se!

Moderna taklampor
Ny webbsida åt Nokalux.se!

Nokalux.se - En ny responsiv webbsida utvecklad på Joomla 3.5

Vi är glada att kunna meddela att vi har utvecklat en helt ny webbsida åt Nokalux.se med hjälp av den senaste versionen av Joomla, nämligen Joomla 3.5.

Den nya webbsidan för Nokalux.se är helt responsiv, vilket innebär att den anpassar sig automatiskt efter olika enheter och skärmstorlekar. Det gör att besökare kan uppleva en optimal användarupplevelse oavsett om de besöker sidan från en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

En av de centrala delarna på webbsidan är produktkatalogen, där Nokalux.se kan presentera sina produkter på ett strukturerat och tilltalande sätt. Besökare kan enkelt bläddra igenom produkterna och hitta den information de söker.

För att bygga denna webbsida har vi använt oss av några av de bästa verktygen och tilläggen tillgängliga för Joomla. En viktig komponent som vi har använt är vår egna VMuikit, som är en kraftfull lösning för att skapa e-handelsfunktioner. Dessutom har vi integrerat YOOtheme-sidbyggaren, vilket ger oss möjlighet att skapa en visuellt imponerande och användarvänlig webbsida.

Kombinationen av Joomla, VMuikit och YOOtheme har gett oss en mycket kraftfull och flexibel plattform att arbeta med. Vi är stolta över resultatet och tror att den nya webbsidan kommer att ge Nokalux.se en stark närvaro online och locka fler besökare och potentiella kunder.

Besök den nya webbsidan för Nokalux.se på följande länk: Nokalux.se

Vi ser fram emot att hjälpa fler företag att utveckla sina webbsidor och skapa en imponerande online-närvaro. Om du är intresserad av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss för mer information och en diskussion om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina digitala mål.


Taggar: