Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

18 jul, 2017

Ny webbsida till Furetank

En bild på ett stort skepp vid kaj
Ny webbsida till Furetank

Furetank Rederi - En ny modern webbplats för sjöfartsbranschen

Vi är glada att kunna presentera den nyligen lanserade webbplatsen för Furetank Rederi i Göteborg. Medan semestertider närmar sig har vi arbetat hårt för att leverera en ny och modern webbplats till företaget. Genom att använda Yootheme Pro-ramverket, som vi tidigare har berättat om, har vi kunnat ge Furetank en fräsch design och integrera flera användbara funktioner.

En av de framstående funktionerna på webbplatsen är användningen av videobakgrunder och parallax-animationer. Dessa element skapar rörlighet och liv i bilder, block och andra element på sidan, vilket ger ett dynamiskt informationsflöde som passar perfekt för en webbplats inom sjöfartsbranschen.

För att presentera detaljerad information har vi även implementerat en pop-over-funktion. Detta gör det möjligt att visa mer ingående detaljer mot en bildbakgrund, vilket ger besökarna en interaktiv och engagerande upplevelse.

Besök https://www.furetank.se/ för att uppleva den nya webbplatsen och utforska alla dess funktioner själv.

Vi är stolta över att ha fått möjligheten att skapa denna moderna webbplats för Furetank Rederi och vi ser fram emot att fortsätta leverera innovativa lösningar för våra kunder inom sjöfartsindustrin. Om du är intresserad av att förnya din webbplats eller vill ha mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att skapa imponerande och framgångsrika närvaro online.


Taggar: