Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

23 dec, 2013

Tack för 2013, nu ser vi fram emot ett ännu bättre 2014!

Julgran med presenter under
Tack för 2013, nu ser vi fram emot ett ännu bättre 2014!

2013 var ett framgångsrikt år för oss på Joomlaproffs, tack vare våra återkommande kunder och vårt arbete med att attrahera nya. Vi är tacksamma för förtroendet vi har fått och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar under det kommande året.

Under 2013 har vi observerat flera trender som vi förutspår kommer att fortsätta att växa under 2014. Ett av de tydligaste budskapen är att "Content is King" blir alltmer betydande. Det blir alltmer uppenbart att det är genom kvalitativt innehåll som företag kan synas bättre på sökmotorer som Google. Detta innebär att vi ser högre krav på funktionalitet och relevans i innehållet på webbsidorna vi utvecklar.

Tidigare har det handlat om att "vara närvarande på webben", men nu efterfrågar fler och fler att deras webbsidor har specifika användningsområden och anpassade funktioner. Detta gäller allt från mindre tilläggsfunktioner för webbplatser till integrationer med affärssystem och specialanpassade bokningssystem. För att möta detta behov har vi under 2013 utökat vårt team med externa utvecklare, vilket har möjliggjort att vi kan erbjuda ännu mer skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Mobilanpassning fortsätter också att bli allt viktigare, och responsiva webbdesignlösningar blir nästan ett krav. Detta gäller särskilt för webbshoppar, där en mobilanpassad webbplats kan ha stor inverkan på försäljningen. Under 2013 har vi sett en kraftig ökning av användare som genomför köp via sina mobiler eller surfplattor.

Som webbplatser blir större och mer komplexa blir även laddningstiden en viktig faktor. Förutom att ha kraftfulla servrar och bra webbhotell har vi också lagt extra resurser på att optimera och använda cache-tekniker för att se till att våra webbsidor laddas snabbt och smidigt.

Vi ser fram emot 2014 och att fortsätta utveckla innovativa och effektiva lösningar för våra kunder. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din webbplats är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig att möta de utmaningar och möjligheter som det digitala landskapet erbjuder.


Taggar: