Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

29 feb, 2024

Vi stödjer Unite People FC - Gemenskap genom fotboll

En fotboll med ett målat hjärta på
Vi stödjer Unite People FC - Gemenskap genom fotboll

Vi är stolta över att inte bara leverera högkvalitativa webbtjänster, utan också att bidra till samhället genom vårt engagemang i olika välgörenhetsprojekt. I linje med vårt fortsatta arbete inom Corporate Social Responsibility (CSR) är vi glada att presentera vårt senaste projekt - "Unite People FC", en initiativrik plattform dedikerad till att förena människor genom kärleken till fotboll.

"Unite People FC" är en organisation som drivs av passionen för fotboll och dess förmåga att sammanföra människor från alla livets områden. Initiativet grundades av Adnan Bainca, en person vars livslånga engagemang för fotbollen har inspirerat många. Baincas vision är att skapa en inkluderande miljö där unga och gamla, oavsett bakgrund, kan komma samman och dela sin passion för sporten.

Webbplatsen för "Unite People FC", som officiellt lanserades i början av februari, är designad och utvecklad av vårt team på JoomlaProffs. Vi är entusiastiska över att få bidra med vår expertis och tid till ett så viktigt och meningsfullt projekt. Webbplatsen är en central plats för information, nyheter och evenemang relaterade till initiativet, och erbjuder en plattform för människor att engagera sig och stödja denna goda sak.

Det är med stor glädje vi delar med oss av detta projekt, som visar på kraften i samarbete och gemenskap. Vi på JoomlaProffs tror fast på att ge tillbaka till samhället och stödja initiativ som Unite People FC, som arbetar för att göra en positiv skillnad i världen.

För mer information om "Unite People FC" och hur du kan stödja deras arbete, besök deras webbplats på https://www.upfc.se/. Tillsammans kan vi göra en skillnad och skapa en ljusare framtid för alla genom den universella språket av fotboll.

Läs mer om vårt CSR-arbete här