Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En stad som representerar en hub för många företag

Joomla!® hemsidor
för företag

Joomla® CMS är ett utmärkt val för företagswebbplatser på grund av dess flexibilitet, skalbarhet och säkerhetsfunktioner. Med dess användarvänliga gränssnitt och robusta uppsättning funktioner gör Joomla® det möjligt för företag att enkelt skapa och hantera sin online-närvaro, samtidigt som det ger avancerade möjligheter för anpassning och expansion.

En laptop som visar webbsidor för företag

Högkvalitativa företagswebbsidor sedan 2011

En snygg och funktionell hemsida är i dag ett krav i ett företags digitala marknadsföring. Oavsett branch så kommer kunder vilja söka information om företag online. Vi anpassar alltid våra sidor efter ditt behov och arbetar med allt från enklare presentationssidor till stora e-handelsplattformar.

Youtube-presentation om företaghemsidor

Välkommen till vår video där vi presenterar de imponerande webbplatser vi har skapat för företag!

I denna video tar vi dig med på en spännande rundtur i vårt arbete och visar hur vi skapar webblösningar som sticker ut och hjälper företag att nå sina mål.


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Kundcase - Företagshemsidor

Skibranas.se

- Stuguthyrnings-sajt till skidorten Branäs!

Branäs är en populär skidort i Sverige och Skibranäs som erbjuder stugor för uthyrning till besökare. Vi har samarbetat med Skibranäs sedan 2013 och stegvis skapat en webbplats som ger en exceptionell användarupplevelse för intresserad stughyrare. Byggd på Joomla CMS och designad med hjälp av YOOtheme Pro-sidbyggaren, har webbplatsen specialanpassade element och funktioner som är skräddarsydda för stuguthyrning.

Vi skapade ett specialanpassat bokningssystem som gör det enkelt för användare att boka stugor i Skibranäs speciella periodsystem. Webbplatsen har också en sök- och filterfunktion med en integrerad Open Street Map.

Det finns detaljerade beskrivningar av stugorna med bildgallerier och videor, och SEO har varit i fokus, vilket har resulterat i topprankningar på Google.

Resultatet är en webbplats som är lätt att använda och hjälper Skibranäs att locka fler besökare.

stugor i branäs stugor i branäs

Unikt boknings-
system

Helt unikt och anpassat bokningssystem för Skibranäs stuguthyrning i Branäs.

snöskoter i branäs snöskoter i branäs

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för både Joomla!® CMS och YOOtheme Pro för skibranas.se

Julbordsguiden.se

- Jakten på det perfekta julbordet!

Att söka efter den perfekta julbordet i Sverige kan vara en utmaning, men med webbplats en Julbordsguiden.se (som vi byggt) blir sökandet enkelt. Webbplatsens sofistikerade kartfunktion med filter låter användarna enkelt hitta och boka bord utifrån sina preferenser.

Webbplatsen är uppdelad i olika län och städer, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö, vilka har sina egna kategorier på grund av det höga antalet restauranger i dessa områden.

Julbordsguiden.se erbjuder en mängd olika julbordsalternativ med olika teman och specialiteter, inklusive traditionellt, skaldjur, fest, show/underhållning, båt/skärgård, slott/herresäte, vegetariskt och till och med de med övernattning.

Oavsett om du söker efter en mysig middag med familjen eller en extravagant kväll med kollegor finns det något för alla på Julbordsguiden.se.

ett svenskt julbord ett svenskt julbord

Avancerad filter- och kartfunktion

Helt unikt och anpassad kartfunktion togs fram till projektet.

en tomte på julafton en tomte på julafton

Snyggt och engagerande jul-tema

Vi fick en väldetaljerad skiss på designen. Vi följde denna till punkt och prickar.

Oemelectronics.se

- OEM Electronics företagswebbplats!

OEM Electronics är ett företag i norra Europa som har marknadsfört komponenter och utrustning till tillverkare av elektronik och vitvaror i över 40 år. Deras mål är att hjälpa svenska industrin att utveckla världsledande produkter genom att erbjuda omfattande applikationskunskap och ett omfattande sortiment av produkter från deras leverantörer, som är bland ledarna inom sina respektive områden.

För att bibehålla en hög nivå av teknisk kompetens och erbjuda effektiv service till sina kunder har OEM Electronics delat upp sig i produktområden. Varje produktområde har sina egna produktspecialister och säljare för att kunna erbjuda kunderna rätt komponent och lösning för varje behov.

Vi lanserade OEM Electronics nya företagswebbplats, som är baserad på Joomla och använder YOOtheme Pro . Webbplatsen har en flerspråkig setup för 3 språk (svenska, danska och polska) och visar upp ett brett utbud av produkter. För att visa upp sina produktsegment behövde de en Mega Menu, som implementerades på webbplatsen.

Den nya företagswebbplatsen ger inte bara kunderna en omfattande översikt av de produkter som erbjuds av OEM Electronics, utan visar också upp deras tekniska expertis och engagemang för att erbjuda utmärkt kundservice. Webbplatsens användarvänliga design och enkla navigering gör det lättare för kunderna att hitta vad de behöver och komma i kontakt med rätt produktspecialister och säljare.

Sammanfattningsvis är OEM Electronics nya företagswebbplats ett utmärkt exempel på hur en webbplats kan hjälpa ett företag att visa upp sin expertis och erbjuda utmärkt kundservice.

elektronikdelar elektronikdelar

Multidomän & Flerspråkstöd

En installation av Joomla!® tar hand om oemelectronics.se, oemelectronics.pl och oemelectronics.dk

elektronikdelar elektronikdelar

Megameny

Med väldigt många kategorier av produkter behövdes en större såkallad megameny.

Wahlstrom-steijner.se

- Arkitektbyrå i centrala Göteborg!

Wahlström & Steijer är en arkitektbyrå med 30 års erfarenhet av att designa olika typer av byggnader, inklusive skolor, förskolor, museer, administrationsbyggnader, bibliotek och utrymmen för konstnärliga uttryck. Byrån har vunnit många priser för sina konceptprojekt och idag har den tio anställda som arbetar från sitt kontor i centrala Göteborg.

För att visa upp sin imponerande portfölj och hålla sina kunder uppdaterade med de senaste nyheterna och pressmeddelandena behövde Wahlström & Steijer en modern webbplats. De vände sig till oss och vi rekommenderade Joomla 4 och den senaste versionen av YOOtheme Pro som de perfekta verktygen för att uppfylla deras krav.

Vi designade en modern webbplats med fokus på högkvalitativa bilder och foton av alla deras arbeten och projekt. Vi inkluderade också ett nyhetsarkiv och ett pressarkiv för att visa upp deras senaste prestationer och pressomnämnanden.

Vi är stolta över att ha arbetat med Wahlström & Steijer på det här projektet och är nöjda med resultatet.

arkitektritning arkitektritning

Avskalad design

En avskalad och ren design som lyfter fram alla högkvalitativa bilder och foton av alla deras arbeten och projekt

ett arkitektkontor i Göteborg ett arkitektkontor i Göteborg

Nyhets & press -arkiv

Vi inkluderade också ett nyhetsarkiv och ett pressarkiv för att visa upp deras senaste prestationer och pressomnämnanden.