Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

supportkille som svarar på vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om företagshemsidor

Välkommen till vår FAQ-sida om företagshemsidor. Här hittar du svar på vanliga frågor för dig som söker en professionell webbplats till ditt företag. Med vår expertis inom Joomla och Wordpress, tillsammans med den kraftfulla YOOtheme PRO-sidbyggaren, kan vi skapa skräddarsydda och avancerade lösningar. Upptäck varför en professionell hemsida är viktig för ditt företags online-närvaro och hur Joomla eller Wordpress kan passa dina behov. Läs vidare för att få svar på dina frågor om prissättning, avancerade funktioner och mycket mer. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa företagshemsidor som hjälper dig att nå dina affärsmål.

Varför behöver mitt företag en professionell hemsida?

En professionell företagshemsida är en viktig investering för ditt företag av flera skäl:

 • Det ger en stark online-närvaro och hjälper dig att nå en bredare målgrupp.
 • Det fungerar som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg och kan öka din synlighet och trovärdighet.
 • En bra webbplats kan ge potentiella kunder en positiv första intryck och öka chanserna att de väljer ditt företag.
 • Det ger dig möjlighet att visa upp dina produkter eller tjänster på ett professionellt sätt och göra det lätt för besökare att kontakta dig.
Varför bör jag välja Joomla eller Wordpress som plattform för min företagshemsida?

Både Joomla och Wordpress är populära och pålitliga plattformar för att bygga företagshemsidor. Här är några anledningar till varför de är bra alternativ:

 • Båda plattformarna erbjuder flexibilitet och skalbarhet, vilket gör det möjligt att anpassa din webbplats efter dina specifika behov och växa i takt med ditt företag.
 • De har stora och engagerade användarcommunityn, vilket innebär att det finns en mängd tillägg, teman och stöd tillgängligt.
 • Joomla och Wordpress är sökmotorvänliga och kan hjälpa dig att optimera din webbplats för bättre synlighet i sökmotorerna.
 • YOOtheme PRO-sidbyggaren som ni använder ger enkelhet och flexibilitet när det kommer till design och innehållshantering.
Vad är YOOtheme PRO och varför är det bra för min företagshemsida?

YOOtheme PRO är en kraftfull sidbyggare för Joomla och Wordpress som gör det enklare att skapa och hantera webbplatser. Här är några fördelar med att använda YOOtheme PRO för din företagshemsida:

 • Det erbjuder en intuitiv drag-and-drop-gränssnitt som gör det enkelt för både utvecklare och icke-tekniska användare att skapa och anpassa webbplatsen.
 • YOOtheme PRO har ett brett utbud av anpassningsalternativ och funktioner som gör det möjligt att skapa unika och attraktiva webbplatser.
 • Det är optimerat för responsiv design, vilket innebär att din webbplats kommer att se bra ut och fungera smidigt på olika enheter och skärmstorlekar.
 • Med YOOtheme PRO får du också tillgång till en mängd professionellt utformade teman och mallar som kan ge din webbplats en modern och professionell look.
Kan jag lägga till avancerade funktioner och anpassningar på min företagshemsida?

Ja, som erfarna utvecklare kan vi hjälpa dig att implementera avancerade funktioner och anpassningar på din företagshemsida. Vi kan skapa specialanpassade moduler, plugins eller teman som uppfyller dina specifika krav. Oavsett om du behöver integrera betalningslösningar, skapa anpassade formulär eller implementera avancerad användarhantering, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina idéer och behov.

Hur mycket kostar det att få en företagshemsida byggd av er?

Priserna för att bygga en företagshemsida varierar beroende på dina specifika behov och krav. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds unika situation. Vi rekommenderar att du kontaktar oss direkt med information om ditt företag och dina behov, så kan vi ge dig en skräddarsydd offert baserat på det.

Majoriteten av våra hemsidor vi bygger till företag ligger i prispannet 15 til 50 tusen kronor.

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss via vår webbplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din företagshemsida!