Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

ett visualiserat nätverk med datorer och server

Joomla!® som intranät

Letar du efter ett pålitligt och kostnadseffektivt sätt att effektivisera din organisations interna kommunikation? Då vill vi presentera Joomla® CMS som ett kraftfullt och bra alternativ som intern plattform. Vi bygger anpassade intranät-lösningar på Joomla®, vilket erbjuder en rad fördelar som särskiljer den från andra intranät-lösningar...

Youtube-presentation av Joomla® som intranät

Välkommen till vår video där vi presenterar våra imponerande intranät byggda på Joomla® CMS!

I denna video tar vi dig med på en spännande rundtur i vårt arbete och visar hur vi hjälper företag att effektivisera sin interna kommunikation och samarbete


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Effektiv och kostnadseffektiv intern kommunikation

I dagens arbetsmiljö där allt fler anställda arbetar hemifrån är det mer än någonsin viktigt att centralisera intern kommunikation och se till att alla anställda är medvetna om vad som händer i det företag de arbetar för. Genom ett intranät kan organisationer säkerställa att all information är på ett ställe och att den är lättillgänglig för alla anställda oavsett var de arbetar ifrån. På detta sätt kan organisationer förbättra kommunikationen och samarbetet mellan anställda, vilket kan leda till ökad produktivitet och tillväxt.

Joomla® intranät lösning

Vi bygger anpassade intranät-lösningar på Joomla-plattformen, vilket erbjuder en rad fördelar som särskiljer den från andra intranät-lösningar.

Först och främst är Joomla för intranät helt gratis och öppen källkod, vilket innebär att du kan dra nytta av alla fördelar med en kraftfull intranät-lösning utan att behöva spendera en förmögenhet. Dessutom är Joomla "självhostad", vilket ger dig fullständig kontroll över dina data och möjlighet att säkerställa GDPR-kompatibilitet.

Med ett inbyggt, robust system för åtkomsträttigheter och grupper, erbjuder Joomla en stor säkerhet och kontroll över vilka som kan komma åt vilken information. Och tack vare dess omfattande bibliotek av tillägg, inklusive dokument- och filhanterare, chattar och sociala medier-integration, är Joomla för Intranät högst flexibelt och anpassningsbart för att möta de specifika behoven för din organisation.

Och låt oss inte glömma estetiken. Med Joomla som intranät kan du skapa ett vackert, varumärkesinriktat gränssnitt som stärker din organisations interna identitet och ökar engagemanget hos dina anställda.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan förvandla sättet som din organisation kommunicerar internt på.

Kundcase - Intranät

Intranet.falkenberg.se

- Falkenbergskommuns anställdas intranät!

Joomlaproffs har varit en viktig faktor för att effektivisera kommunikation och arbetsflöde för anställda i Falkenbergs kommun. Som ett intranät byggd med Joomla!®, riktar den sig till alla olika offentliga sektorer och avdelningar i kommunen, vilket säkerställer att anställda kan enkelt komma åt kritisk information och dokument.

En av de mest framträdande funktionerna på intranätet är dess "interna sociala mediefunktion", som fungerar på liknande sätt som Facebook. Denna funktion har gjort kommunikationen mellan kollegor mer effektiv, vilket möjliggör bättre samarbete och idédelning.

Dessutom gör sökfunktionerna på webbplatsen det enkelt att hitta relevant information utan krångel. Intranätet har också en mängd artiklar och dokument relaterade till dagliga arbetsprocesser, vilket gör det möjligt för anställda att hålla sig informerade kring hur arbetssätt bör utföras.

Slutligen så ges alla anställda regelbundna nyheter och uppdateringar om kommunen, vilket säkerställer att de alltid är medvetna om de senaste utvecklingarna.

falkenberg

Internt "Facebook"

Med ett kraftfull internt socialt nätverk blir kommunikationen enkel

en digital stadsövervy

Special-
utveckling

Vi har skräddarsytt funktioner för både Joomla!® CMS och YOOtheme Pro för skibranas.se

Intranätet låst för endast anställda i kommunen.

Moderaterna.info

- Intranät för det Svenska politiska partiet Moderaterna!

Vi hade möjlighet att samarbeta med det svenska politiska partiet Moderaterna för att bygga ett intranät som kunde fungera som ett centralt nav för partiets medlemmar.

Intarnätet, som kan hittas på https://moderaterna.info, har en rad funktioner som är avgörande för partiets verksamhet. En av de viktigaste funktionerna är nyhetskategorier för alla regioner i Sverige. Detta gör att partiets medlemmar kan hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och händelserna som händer i deras respektive regioner, vilket är avgörande för att organisera framgångsrika kampanjer.

Intranätet loggas enkelt in med en BankID integration som vi byggt.

Dessutom har intranätet också en dokumenthanterare som låter partiets medlemmar ladda ner kampanjmaterial och logotyper. Detta gör det lätt för medlemmar att få tillgång till de resurser de behöver för att organisera och främja partiets evenemang, demonstrationer och andra initiativ.

ett kontor med många skrivbord

Dokument & fil-hanterare

Med hjälp av DocMan till Joomla!® har Moderaterna ett kraftigt verktyg för filer till alla medlemmar.

ett nätverk med server och bärbara datorer

Nyhetskategorier

Med regionala medlemmar och kontor över hela sverige är det viktigt med riktad information per region.

Intranätet låst för endast medlemmar i partiet.

Extensiontips - Intranät

ett visualiserat nätverk med lagringsplatser

DocMan - dokument- och filhanterare

Med DOCman kan du enkelt organisera, hantera och dela dina filer och dokument över kategorier. Dess kraftfulla behörighetssystem gör det möjligt för dig att definiera tillgång och dela filer privat med användare. Dessutom gör dess indexering och avancerade sökfunktionalitet att det aldrig har varit lättare att hitta dina dokument. DOCman håller dig också informerad om alla uppladdningar, nedladdningar eller redigeringar av dokument i realtid."

en modern och snabb server

EasySocial - ett internt socialt nätverk

EasySocial är en social nätverkstillägg för Joomla och det ger en plattform för anställda att ansluta och samarbeta med varandra, dela idéer och uppdateringar, och bygga en starkare företagskultur. Med dess användarvänliga gränssnitt och breda utbud av funktioner kan EasySocial hjälpa till att förbättra kommunikationen och produktiviteten inom en organisation. Den har många funktioner, inklusive en aktivitetsström, interaktiva omröstningar, hashtags och omnämnanden, reaktioner, grupper, delegering av uppgifter,   händelser, diskussioner, omröstningar.