Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En person sår framför en stor skärm och kollar på strömmande media

Videokurser om webbhantering

Som webbyrå förstår vi vikten av att snabbt och enkelt lösa våra kunders frågor om deras Joomla-webbplatser. Därför erbjuder vi en unik videoleveranstjänst som våra befintliga kunder älskar.

Istället för ett långt e-postmeddelande eller en förvirrande telefonsamtal skapar vi anpassade videoklipp som visar hur saker görs och ger tips för t ex vanlig webbhantering, SEO och andra tekniska saker. Kunder med ett supportavtal kan begära dessa videor när som helst och vi levererar dem via en bekväm Dropbox-länk som kan strömmas direkt i en webbläsare. Vår videotjänst är ett snabbt och effektivt sätt att lära sig och förstå hur man förbättrar sin Joomla-webbplats.

Youtube-presentation om våra videokurser

Välkommen till vår video där vi introducerar våra inspirerande videokurser!

Vi förstår vikten av utbildning och ständig kompetensutveckling för att hålla sig ajour med de senaste trenderna och teknikerna.


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Videokurs till varje ny kund

Vid varje leverans av ny webbsida ingår alltid en kort video om hur ni hanterar er webbsida. Dessutom får kunder med vårt supportavtal kontinuerlig tillgång till nya videokurser istället för vanliga e-postmeddelanden som svar.

Populära videokurser ämnen är: Joomla SEO-tips, YOOtheme Pro -layouter och hur man tar och återställer en backup. Men videon kan vara kring precis vad ni önskar och vi har förmåga att skapa och visa er!