Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En späckhuggare som simmar i havet

Hållbart & ansvarsfullt företagande

Förutom att göra det självklara: att ha minimal påverkan på miljön genom att använda energisnåla servrar och arbetsstationer samt att utesluta papper helt (i den mån som är lagligt) har vi också jobbat med att hjälpa organisationer som arbetar för en bättre värld. Här är några av de projekt som vi är extra stolta över att vara en del av.
En tom gata i Göteborg

Hjälp för hemlösa i Göteborg Stad

Tillsammans med Göteborgs stad har vi byggt en webbportal som samlar information och hjälpinsatser för och om hemlöshet. Tanken är att utsatta alltid ska kunna hitta viktig information och även via en kartfunktion hitta hjälpinsatser i Göteborg. Sidan är även till för andra personer som via arbete eller privat kommer i kontakt med hemlöshet.
En konsert med mycket studenter

Hub för unga kulturutövare i Västra Götaland

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. De delar också ut ett kulturstöd från Västra Götalandsregionen kallad K-pengar.
Två elefanter i vacker solnedgång

För en bättre värld

Vi hjälpte organisationen The Perfect World Foundation med deras arbete att rädda världens elefanter. Årligen hålls en stor insamlingsgala på i Göteborg där 3 miljoner samlades in genom försäljning av donerad konst från välkända konstnärer. Joomlaproffs skapade hela auktionssystemet och var medverkande under hela kvällen med att sköta tekniken för presentationerna.

En solpanel i vacker natur

Energisnåla och gröna servrar

Vi är stolta över att använda energisnåla servrar med en ARM-baserad CPU, vilket minskar vår miljöpåverkan. Dessutom använder vår hostingleverantör modern vattenkylning för att optimera energieffektiviteten i våra rack och de får majoriteten av sin el ifrån företag som levererar solenergi, vilket bidrar till att minska vår klimatpåverkan.

Tillsammans strävar vi efter en mer hållbar framtid.