Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

Ansvarsfullt företagande

Förutom att göra det självklara: att ha minimal påverkan på miljön genom att använda energisnåla servrar och arbetsstationer samt att utesluta papper helt (i den mån som är lagligt) har vi också jobbat med att hjälpa organisationer som arbetar för en bättre värld. Här är några av de projekt som vi är extra stolta över att vara en del av.

  • Start
  • Information
  • Ansvarsfullt företagande
Hjälp för hemlösa i Göteborgs Stad

Hjälp för hemlösa i Göteborg Stad

Tillsammans med Göteborgs stad har vi byggt en webbportal som samlar information och hjälpinsatser för och om hemlöshet. Tanken är att utsatta alltid ska kunna hitta viktig information och även via en kartfunktion hitta hjälpinsatser i Göteborg. Sidan är även till för andra personer som via arbete eller privat kommer i kontakt med hemlöshet.
Kultur för ungdomar i Västra Götaland

Hub för unga kulturutövare i Västra Götaland

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. De delar också ut ett kulturstöd från Västra Götalandsregionen kallad K-pengar.

Hjälp för hemlösa i Göteborgs Stad

För en bättre värld

Under 2016 & 2017 hjälpte vi organisationen The Perfect World Foundation med deras arbete att rädda världens elefanter. I september 2016 hölls en stor insamlingsgala på Post hotellet i Göteborg där 3 miljoner samlades in genom försäljning av donerad konst från välkända konstnärer. Joomlaproffs skapade hela auktionssystemet och var medverkande under hela kvällen med att sköta tekniken för presentationerna.

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB