Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

en supportkille som svarar på vanliga frågor och svar

Vanliga frågor & svar

Välkommen till vår FAQ-sida! Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för att ge dig snabba och tydliga svar. Vi är en pålitlig webbyrå som specialiserar oss på att bygga Joomla och Wordpress sajter med YOOtheme Pro sidbyggare. Med våra erfarna utvecklare och dedikerade supportteam kan vi hjälpa dig med allt från prisuppskattningar och support till skräddarsydda lösningar och tillgänglighetsanpassning. Läs vidare för att få svar på dina frågor!

Vad kostar en hemsida?

Att bestämma priset för en hemsida är en individuell process som beror på olika faktorer och behov. Vi tar hänsyn till dina specifika projektkrav för att kunna ge en exakt prissättning. Här är några punkter att tänka på:

 1. Projektets omfattning: För att kunna ge en korrekt prisuppskattning behöver vi veta mer om ditt projekt. Storleken på webbplatsen, antal sidor, önskade funktioner och designkomplexitet påverkar kostnaden.

 2. Prispann: Våra vanligaste projekt ligger i prisintervallet 15 000 till 60 000 kronor. Detta är en generell riktlinje och kan variera beroende på projektets omfattning och specifika krav.

 3. Wordpress och Joomla: Wordpress-webbplatser tenderar att vara något enklare och därmed något billigare än Joomla-projekt. Joomla-plattformen används ofta för något mer avancerade och omfattande projekt.

 4. Kontakta oss för en offert: Vi uppmanar dig att använda "Offertförfrågan" -knappen i fotnoten på vår webbsida. Genom att ge oss detaljerad information om ditt projekt kan vi skräddarsy en offert som passar dina specifika behov. Vi strävar efter att återkomma till dig inom 48 timmar med en detaljerad offert.

Vårt mål är att erbjuda dig en transparent och konkurrenskraftig prissättning baserat på dina krav och förväntningar. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt projekt och få en korrekt prissättning.

Läs mer om våra priser och drift- och supportavtal här

Hjälper ni oss med drift och support?

Absolut! Vi erbjuder omfattande drift- och supporttjänster för att se till att er webbsida fungerar smidigt och effektivt. Här är några punkter som beskriver hur vi kan hjälpa er:

 1. Personlig support: Vi finns här för att hjälpa er. Oavsett om det gäller tekniska frågor, problem eller bara allmän support, kan ni räkna med vår dedikerade supportpersonal. Vi är tillgängliga via telefon och e-post för att svara på era frågor och lösa eventuella problem ni stöter på.

 2. Drift av webbsidan: Vi tar hand om drift och hosting av er webbsida på robusta, säkra och snabba servrar. Detta säkerställer att er webbplats har hög tillgänglighet och prestanda. Ni kan vara trygga med att er webbplats kommer att vara tillgänglig för era besökare när som helst.

 3. Löpande webmaster-tjänster: Vi kan hjälpa er med olika webmaster-uppgifter som att uppdatera innehåll, lägga till nya sidor eller funktionalitet, hantera användarkonton och mycket mer. Ni kan fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om underhållet av er webbplats.

 4. Löpande SEO (sökmotoroptimering): För att hjälpa er att förbättra er synlighet på sökmotorer kan vi erbjuda löpande SEO-tjänster. Detta kan innefatta att optimera er webbplatsstruktur, hantera nyckelord och meta-tags, övervaka rankningar och ge råd om bästa praxis för att förbättra er sökmotorranking.

 5. Uppdateringar: Vi ser naturligtvis till att ert val av CMS är uppdaterat till senaste version och att alla plugins och extension är det med!

Vi är engagerade i att erbjuda er en heltäckande supportupplevelse och se till att er webbsida är i toppskick. Tveka inte att kontakta oss när som helst för att få hjälp med drift, support eller andra webbrelaterade behov ni har.

Läs mer om våra priser och drift- och supportavtal här

Vad är Joomla CMS?

Joomla är en populär Content Management System (CMS), vilket innebär att det är en plattform som används för att bygga och hantera webbplatser. Här är några nyckelfunktioner och fördelar med Joomla CMS:

 1. Flexibilitet: Joomla erbjuder en hög grad av flexibilitet när det gäller design och funktionalitet. Det finns ett brett utbud av tillägg, teman och moduler tillgängliga som gör det möjligt att anpassa webbplatsen efter specifika behov. Det kan vara allt från en enkel blogg till en mer avancerad företagswebbplats eller en e-handelsplattform.

 2. Användarvänligt gränssnitt: Joomla har ett intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt att administrera och uppdatera webbplatsinnehåll. Med dess kraftfulla redigeringsverktyg kan användare enkelt skapa och publicera innehåll, lägga till bilder och multimediafiler, samt organisera sidor och menyer.

 3. Utbyggbarhet: Joomla är känt för sitt stora utbud av tillägg och utökningar som gör det möjligt att lägga till extra funktioner och egenskaper till webbplatsen. Det finns tusentals tillgängliga tillägg för olika ändamål, såsom forum, kalendrar, bildgallerier, flerspråkighet, säkerhetsverktyg och mycket mer.

 4. Gemenskap och support: Joomla har en aktiv och engagerad gemenskap av användare, utvecklare och designers runt om i världen. Det finns omfattande dokumentation, diskussionsforum och supportresurser tillgängliga för att hjälpa användare att få ut det mesta av Joomla-plattformen. Detta innebär att det finns en rik källa till kunskap och hjälp tillgänglig när det behövs.

Joomla CMS är en kraftfull plattform som ger användarna möjlighet att bygga och hantera dynamiska webbplatser. Dess flexibilitet, användarvänlighet och utbyggnadsmöjligheter har gjort det till ett populärt val för webbutveckling inom olika branscher och användningsområden.

Läs mer på Varför välja Joomla?

Vad är WordPress CMS?

WordPress CMS (Content Management System) är en populär plattform för webbutveckling och publicering av innehåll på internet. Det är ett kraftfullt verktyg som används för att skapa och hantera webbplatser på ett användarvänligt sätt. WordPress erbjuder en mängd olika teman och tillägg som gör det möjligt att skapa webbplatser för olika ändamål, från bloggar och företagswebbplatser till e-handelsplattformar och communitywebbplatser. Dess intuitiva gränssnitt och flexibilitet gör det till ett populärt val för både nybörjare och avancerade användare som vill bygga och underhålla sina webbplatser på ett effektivt sätt.

Vad är YOOtheme Pro sidbyggaren?

YOOtheme Pro är en avancerad sidbyggare som används inom Joomla och Wordpress-plattformar för att skapa och anpassa webbplatser. Här är några nyckelfunktioner och egenskaper hos YOOtheme Pro sidbyggare:

 1. Drag-and-drop-funktionalitet: YOOtheme Pro erbjuder en intuitiv drag-and-drop-gränssnitt som gör det enkelt att bygga webbsidor utan att behöva koda. Genom att dra och släppa moduler, block och element kan användare skapa unika och dynamiska layouter.

 2. Responsiv design: YOOtheme Pro fokuserar på att producera webbplatser med responsiv design. Det innebär att webbplatser som byggts med YOOtheme Pro anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar och enheter, vilket ger en optimal upplevelse för besökare oavsett om de använder datorer, surfplattor eller mobila enheter.

 3. Kraftfulla stylingalternativ: Sidbyggaren levereras med ett omfattande uppsättning stylingalternativ som gör det möjligt att anpassa webbplatsens utseende och känsla. Användare kan ändra färger, typografi, bakgrundsbilder och mycket mer för att skapa en unik visuell identitet.

 4. Modulbaserat system: YOOtheme Pro använder sig av ett modulbaserat system där olika moduler och block kan anpassas och återanvändas över hela webbplatsen. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt uppdatera och ändra innehåll på flera sidor samtidigt.

 5. Integration med YOOtheme-teman: YOOtheme Pro sidbyggare är utvecklad av YOOtheme, ett företag som specialiserar sig på att skapa högkvalitativa teman och designmallar för Joomla och Wordpress. Det finns en sömlös integration mellan YOOtheme Pro sidbyggare och YOOtheme-teman, vilket ger användarna en enkel och sammanhängande upplevelse för att skapa och anpassa sina webbplatser.

YOOtheme Pro sidbyggare är en kraftfull verktygssats som underlättar skapandet av anpassade webbplatser inom Joomla och Wordpress. Dess drag-and-drop-funktionalitet, responsiva designmöjligheter och integration med YOOtheme-teman gör det till ett populärt val för webbutvecklare och designer som vill ha flexibilitet och kontroll över sina webbprojekt.

Läs mer om YOOtheme Pro

Utbildar ni oss i webbhantering och administration?

Absolut! Vi erbjuder utbildning i webbhantering och administration för att säkerställa att ni är bekväma med att hantera er webbsida. Här är några detaljer om vår utbildning:

 1. Videoguider: Vi skapar videoguider som enkelt kan följas för att visa hur man utför olika uppgifter på er webbsida. Dessa guider är tydliga och lättförståeliga och kan hjälpa er att komma igång med hantering och administration. Ni kan enkelt gå tillbaka till dessa guider vid behov för att fräscha upp era kunskaper.

 2. Skräddarsydda videokurser: Vi kan skräddarsy videokurser efter era specifika behov. Om det finns särskilda funktioner eller processer som ni behöver lära er, kan vi skapa anpassade videokurser som visar exakt hur dessa uppgifter utförs på er webbsida. Detta gör att ni får en utbildning som är skräddarsydd för just era behov.

 3. Direktvisning på er webbsida: Våra videokurser visas direkt på er webbsida, vilket gör det ännu mer praktiskt och enkelt för er att lära er. Ni kan följa stegen och instruktionerna direkt på er egna webbplatsmiljö, vilket ger en mer realistisk och hands-on upplevelse utan förvirring.

 4. Uppskattade videokurser: Våra videokurser har fått mycket positiv feedback från våra kunder genom åren. Många har funnit dem vara ett effektivt sätt att utbilda både befintlig personal och nya medarbetare. Det är särskilt användbart för organisationer med stort antal anställda, där våra videokurser kan hjälpa till att utbilda fler människor på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi är engagerade i att ge er de kunskaper och verktyg ni behöver för att framgångsrikt hantera er webbsida. Genom våra videoguider och skräddarsydda videokurser kan ni känna er trygga i att ni har tillgång till utbildningsresurser som är anpassade efter era specifika behov.

Läs mer om våra videokurser här

Vi behöver en skräddarsydd lösning, klarar ni det?

Absolut! Vi är experter på att bygga skräddarsydda lösningar för både Joomla och Wordpress-plattformar. Här är några punkter som beskriver vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar:

 1. Erfarenhet: Vi har över 10 års erfarenhet av att bygga skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vi har arbetat med olika branscher och projekt, och vår erfarenhet gör att vi kan möta era specifika behov och krav.

 2. Plugins/komponenter: Vi bygger och säljer plugins och komponenter för både Joomla och Wordpress. Detta innebär att vi kan skapa anpassade tillägg som lägger till specifika funktioner och egenskaper i er webbsida. Vi kan skräddarsy dessa plugins och komponenter för att passa just era krav och önskemål.

 3. Varierade lösningar: Vi har utvecklat olika typer av skräddarsydda lösningar, inklusive kartfunktioner, bokningsystem, API-integration, betallösningar och mycket mer. Oavsett vilken typ av funktion eller lösning ni behöver, kan vi utforma och implementera den enligt era specifika behov.

 4. Gedigen programmeringskunskap: Vi har djupgående programmeringskunskaper som gör det möjligt för oss att skapa skräddarsydda lösningar från grunden. Vi går bortom färdiga mallar och plugins och kan utveckla anpassade lösningar som är exakt anpassade efter era önskemål och krav.

Vi är väl medvetna om vikten av skräddarsydda lösningar för att uppfylla unika behov och krav hos våra kunder. Vår erfarenhet, förmåga att bygga plugins/komponenter och gedigna programmeringskunskap gör oss väl rustade för att skapa och leverera skräddarsydda lösningar för er webbsida. Tveka inte att kontakta oss med era specifika krav och önskemål, och vi kommer att arbeta tillsammans för att utveckla den perfekta skräddarsydda lösningen för er.

Läs mer om våra utveckling- och programmeringstjänster

Jobbar ni med sökmotorsoptimering?

Absolut! Sökordsoptimering (SEO) är en viktig del av vår webbutvecklingsprocess. Här är några punkter som beskriver vår erfarenhet och tillvägagångssätt när det gäller SEO:

 1. Grundläggande SEO: Vi betraktar SEO som en grundläggande del av varje webbplats vi bygger. Vi inser vikten av att ha en webbplats som är optimerad för sökmotorer för att förbättra synligheten och rangordningen i sökresultatet. SEO integreras redan på planeringsstadiet för alla våra webbprojekt.

 2. Topplaceringar på Google: Vi har hjälpt våra kunder att uppnå topplaceringar på Googles sökmotor genom effektiv SEO. Vi använder bästa praxis och optimeringsmetoder för att förbättra webbplatsens synlighet och öka dess chanser att rankas högt i relevanta sökresultat.

 3. On-site SEO: Vi är experter på on-site SEO, vilket innebär att vi kan optimera webbplatsens struktur, innehåll, meta-taggar och andra tekniska aspekter för att förbättra dess synlighet för sökmotorer. Vi arbetar för att skapa en sökmotorvänlig webbplatsarkitektur och säkerställa att rätt sökord används på strategiska platser.

 4. Off-site SEO och marknadsföring: För off-site SEO och marknadsföring samarbetar vi med våra partners och konsulter för att implementera effektiva strategier för att öka webbplatsens auktoritet och bygga länkar från externa källor. Vi kan samordna och guida er genom denna process för att maximera er synlighet på nätet.

Vårt mål är att hjälpa er att få en framgångsrik närvaro på nätet och att optimera er webbplats för att nå bästa möjliga sökresultat. Med vår kompetens och erfarenhet inom SEO kan vi arbeta tillsammans för att förbättra er webbplats synlighet, öka trafiken och maximera er närvaro online.

Läs mer om våra sökmotorsoptimeringstjänster

Bygger ni tillgänglighetsanpassade hemsidor?

Ja, vi bygger tillgänglighetsanpassade hemsidor och har stor erfarenhet av att följa tillgänglighetsstandarder. Här är några viktiga punkter att notera:

 1. Offentlig sektor: Vi har flera kunder inom den offentliga sektorn där tillgänglighetsanpassning till WCAG 2.0-standarden är ett krav. Vi har arbetat med att uppfylla dessa krav och säkerställa att våra kunders webbplatser är tillgängliga för alla användare, inklusive personer med funktionsnedsättningar.

 2. EU-direktiv: Ett EU-direktiv som träder i kraft i år och har en deadline fram till 2025 ställer krav på att webbsidor inom den offentliga sektorn ska ha god tillgänglighet. Vi är medvetna om dessa krav och arbetar för att säkerställa att våra kunders webbplatser är i överensstämmelse med de aktuella tillgänglighetsstandarderna.

 3. Tillgänglighet och SEO: Tillgänglighetsanpassning och SEO går hand i hand. En webbplats som är tydlig, lättanvänd och tillgänglig för alla användare har också en positiv inverkan på dess SEO-optimering. Vi strävar efter att bygga webbplatser av hög kvalitet som uppfyller både tillgänglighetskrav och SEO-standarder.

 4. Expertis inom tillgänglighet: Genom att bygga webbplatser med hög kvalitet och följa bästa praxis inom webbutveckling är vi redan till 98% i mål med tillgänglighetsanpassningen. De återstående 2% hanterar vi med vår expertis och erfarenhet inom tillgänglighetsområdet. Vi använder oss av tillgänglighetsverktyg och tester för att säkerställa att webbplatsen är fullt tillgänglig och möter de specifika krav som behövs.

Vi är medvetna om vikten av tillgänglighetsanpassade webbplatser och arbetar aktivt för att möta och överträffa de aktuella standarderna och kraven. Med vår expertis och erfarenhet kan vi bygga webbplatser som är tillgängliga för alla användare och samtidigt leverera en hög kvalitet och optimal användarupplevelse.

Läs mer om tillgänglighetsanpassning WCGA 2.0 här

Vad är öppen källkod?

Inom Joomla och WordPress CMS refererar öppen källkod till själva grundstrukturen och koden som används för att bygga och driva webbplattformen. Med öppen källkod innebär det att källkoden är tillgänglig för alla att använda, studera, modifiera och distribuera fritt. Det ger fördelen att utvecklare över hela världen kan samarbeta, förbättra och anpassa Joomla enligt sina behov. Genom att vara öppen källkod ger Joomla och WordPress användarna möjligheten att bygga flexibla och anpassningsbara webbplatser med hjälp av en gemenskapsdriven plattform.

Läs mer om öppen källkod och varför man skall välja det här

Vår hemsida är långsam, kan ni hjälpa oss?

Vi förstår vikten av en snabb och responsiv hemsida för en positiv användarupplevelse. Som experter på Joomla och Wordpress är vi specialiserade på att optimera och förbättra prestandan hos webbsidor som använder YOOtheme Pro-sidbyggaren. Här är några steg vi kan ta för att hjälpa er med er långsamma hemsida:

 1. Identifiera orsaken till långsamheten: Vi analyserar noggrant er hemsida för att avgöra vad som orsakar den långsamma prestandan. Det kan vara relaterat till er server eller webbhotell, dålig kod, föråldrade plugins eller extensions, eller andra faktorer.

 2. Optimering av server och webbhotell: Om problemet ligger hos servern eller ert webbhotell, kan vi hjälpa er att utvärdera och optimera er hostingmiljö. Det kan innebära att uppgradera till en mer kraftfull server eller att flytta till en pålitlig webbhotelltjänst som bättre stöder era behov.

 3. Optimering av kod: Vi granskar er webbsidas kod för att hitta eventuella flaskhalsar eller ineffektiva delar. Genom att optimera och rensa upp koden kan vi förbättra laddningstiden och prestandan avsevärt.

 4. Uppdatera och rensa upp plugins och extensions: Äldre eller dåligt utvecklade plugins och extensions kan ha en negativ inverkan på er hemsidas prestanda. Vi kan hjälpa er att utvärdera och uppdatera era befintliga plugins, samt ta bort onödiga eller icke-funktionella tillägg.

 5. Cache-konfiguration: En effektiv cache-konfiguration kan hjälpa till att snabba upp laddningstiden för er hemsida. Vi kan implementera och optimera cache-inställningar för att dra nytta av statiska resurser och minimera serverförfrågningar.

Vi vill även betona att våra optimerade servrar är extremt snabba och jämfört med många av de stora leverantörerna där tusentals webbsidor delar på prestandan, kan vi erbjuda er en bättre prestandaupplevelse.

Kontakta oss gärna för att diskutera era specifika behov och hur vi kan hjälpa er att optimera er hemsida för snabbare laddningstider och bättre prestanda.

Läs mer om våra optimeringar här

Vår hemsida har blivit hackad, kan ni hjälpa oss?

Det är beklagligt att höra att er hemsida har blivit hackad. Vi förstår vikten av att snabbt åtgärda problemet och säkerställa att er webbplats återgår till sitt normala tillstånd. Här är hur vi kan hjälpa er med en hackad webbsida:

 1. Virus- och malware-skanning: Vi utför noggranna skanningar av er webbsida för att identifiera och lokalisera eventuella virus och malware. Genom att använda specialiserade verktyg och tekniker kan vi säkert ta bort dessa hot och rensa upp er webbplats.

 2. Fixa grundproblemet: För att förhindra framtida hackningar måste vi också ta itu med de underliggande problemen som gjorde er sårbara. Vi analyserar och identifierar orsakerna till intrånget, vilket kan inkludera användning av gammal mjukvara eller plugins, svaga lösenord eller andra säkerhetsbrister. Genom att åtgärda dessa grundproblem stärker vi er webbplats mot potentiella hot.

 3. Drift och säkerhetsåtgärder: Om ni låter oss ta hand om driften av er webbplats kan vi erbjuda regelbundna automatiserade skanningar för virus och malware. Vi utför dessa skanningar varje vecka för att identifiera och neutralisera hot i tid. Dessutom säkerställer vi att dagliga säkerhetskopior av er webbplats görs för att skydda er data och möjliggöra en snabb återställning om något skulle hända.

Vi förstår vikten av att skydda er webbplats och hålla den säker mot hackare. Kontakta oss så kan vi diskutera era specifika behov och hur vi kan hjälpa er att återställa er webbplats och förhindra framtida intrång.

Läs mer om vår säkerhet här

Hur kan vi vara säkra på att vi kan lita på er om vi inte är nöjda med vår nuvarande leverantör?

Vi förstår vikten av att kunna lita på er webbleverantör för att känna er trygga med era online-verksamheter. Vi strävar efter att etablera förtroende och erbjuda en pålitlig service. Här är några sätt ni kan få förtroende för oss:

 1. Referenser: Ta en titt på våra referenser och nyheter från våra tidigare och befintliga kunder och projekt. Det ger er en insikt i vårt arbete, vår kompetens och vår förmåga att leverera kvalitativa lösningar och service. Ni kan lita på att vi har erfarenhet av att arbeta med Joomla, Wordpress och YOOtheme Pro-sidbyggaren.

 2. Kunskap och expertis: Utforska vår webbsida och läs om vår expertis inom webbutveckling, specifikt inom Joomla och Wordpress med YOOtheme Pro. Vi är stolta över vårt kunnande och vi håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och bästa praxis inom branschen. Detta gör att vi kan erbjuda er pålitliga och effektiva lösningar för era behov.

 3. Kontakta oss för mer information: Om ni har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är glada att berätta mer om vår erfarenhet, vårt tillvägagångssätt och våra tidigare framgångsrika projekt. Vi är öppna och transparenta när det gäller att kommunicera med våra kunder och vi finns tillgängliga för att adressera era bekymmer.

 4. Personligt möte: Om ni befinner er i västsverige är vi mer än glada att komma på besök och presentera oss och våra tjänster för er på plats. Ett personligt möte ger er möjlighet att lära känna oss bättre, ställa frågor och få en känsla av vår professionalism och dedikation till att hjälpa er.

Vi värdesätter förtroende och strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Kontakta oss så kan vi diskutera mer detaljerat och adressera era frågor och oro för att hjälpa er att känna er trygga med att välja oss som er nya webbleverantör.

Läs våra nyheter här

Läs om våra referenser här

Börja på vår startsida och navigera dig vidare

Vad kostar det att byta till er om vår nuvarande leverantör är otillgänglig eller svarar långsamt?

Vi förstår frustrationen när er nuvarande leverantör inte lever upp till era förväntningar när det gäller respons och tillgänglighet. Vi är här för att hjälpa er och erbjuda en smidig övergång till vår webbyrå. Här är hur vi kan assistera er:

 1. Gratis överföring av er hemsida: Vi tar inte ut någon extra kostnad för att flytta över er webbsida till oss. När ni väljer att samarbeta med oss tar vi hand om hela processen med att överföra er WordPress- eller Joomlahemsida till våra servrar.

 2. Snabb hygienkoll och uppdatering: För att säkerställa att er webbplats fungerar smidigt och utan problem, utför vi en grundlig hygienkoll på er nuvarande webbplats. Vi identifierar och åtgärdar eventuella problem eller brister, inklusive uppdateringar av mjukvara, plugins eller themes.

 3. Välj ett drift- och supportavtal: Vi erbjuder olika drift- och supportavtal som passar era specifika behov och budget. Ni kan välja det avtal som bäst motsvarar era krav och företagets mål. Vi kommer att guida er genom alternativen och säkerställa att ni har rätt nivå av support och underhåll för er webbplats.

 4. Snabb överföringstid: När ni ger oss grönt ljus för att flytta er webbplats tar det vanligtvis bara en till två dagar för oss att genomföra överföringen. Vi arbetar effektivt för att minimera stillestånd och se till att er webbplats snabbt blir tillgänglig igen.

Vi är engagerade i att erbjuda snabba svar, tillgänglighet och dedikerad support för våra kunder. Kontakta oss så kan vi diskutera era specifika behov och ge er en exakt kostnadsuppskattning för att byta till oss som er nya webbleverantör.

Läs om våra drift- och supportavtal här

Vår sida har slutat fungera på Loopia.se, kan ni hjälpa oss?

Absolut! Hör av er så skall vi identifiera vad problemet är och se till att komma med en snabb och enkel lösning!