Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

KUNDCASE

Må Bra Naturligt

Familjeföretag för optimala hälsa!

Uppdrag

Må Bra Naturligt är ett familjeföretag som stratade med en fysisk klinik för rådgivning som under åren byggdes ut med en webbshop och även en portal med bloggar och nyttiga recept. Detta var utspritt på ett antal olika webbsidor och när vi fick uppdraget från dem var tanken att webbshopen skulle vara integrerad med bloggarna och receptdelen medan kliniken, som även den har en webbplats skulle ligga på en separat sida.

Tjänster

  • Företagshemsida
  • E-handel
  • Specialutveckling
  • Avancerad SEO
  • Avancerad Layout

Utförande steg 1

Vi började med att använda deras blogg och receptsida och bytte till en Yootheme-mall som vi anpassde layouten på. Vi migrerade sen alla produkter och använde vår egna komponent VMuikit för att webbshoppen skulle bli anpassad till samma layout.

Vi la sedan till fler funktioner som nyhetsbrev och ett script för att generera prisfiler till prisjakt. Vi lyfte också sidan med extra SEO-inställningar.

Utförande steg 2

Ett problem med tiden blev att sidan var byggd precis innan Yootheme pro och dess builderfunktion. Detta gjorde att det blev en hel del moduler för en stor webbportal som denna och även för vana joomlaanvändare kunde detta bli lite rörigt. Vi tog därför och byggde om sidan på en Yootheme pro-mall och kunde då få administrationen av sidan att bli ännu enklare. Samtidigt hade deras gamla receptkomponent slutat få uppdateringar så vi passade även på att byta ut den mot en modernare variant.

Extra blogg och recept arkiv

Må Bra Naturligt är mycket mer än bara produkter i en E-handel. De ger tips och råd för en hälsosam livsstil så mer funktioner behövdes.

I "Bloggen" kan de skriva om alla tänkbara hälsotips och råd. De behövde också ett system för recept där man enkelt kan skala upp ingredienserna för fler personer. Ta en titt på båda delarna här:

Teknologier


Resultat

Sidan har blivit av med problemen med många moduler och istället kan de nu ändra på hela startsidan med hjälp av buildern. Den sista uppdateringen gjorde dessutom att de kunde använda vår nya Vmuikit-version med specialelement för produkter som gör att man kan placera produkter, produktkategorier eller bara en köpknapp direkt i layouten. På så vis kan man enklare bestämma vilka produkter man vill visa upp på en startsida och dessutom med en mer dynamisk layout.

E-handel

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB