Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
13 juni 2017

Nintendo.se prisad på internationell joomlakonferens

Nintendo.se prisad på internationell joomlakonferens

Nintendo.se vann pris för årets bästa företagshemsida på joomlakonferensen J and Beyond.

Få som läser våra nyheter har nog missat vi arbetat fram nintendo.se (och alla nordens Nintendo-sajter) tillsammans med Nintendos svenska distributör Begsala AB.

www.nintendo.se | www.nintendo.no | www.nintendo.fi | www.nintendo.dk

Ännu roligare är att sidan inte heller gått obemärkt förbi i resten av joomlavärlden. Efter att den uppmärksammats på diverse bloggar och nyhetssidor så blev sidan utsedd till årets företagshemsida på joomlakonferensen J and Beyond. I finalen fick bland annat Peugeot känna sig besegrade av nintendo.se

J and Beyond gick i år av stapeln i Krakow, Polen. Vi var tyvärr inte där men vi har tidigare besökt konferensen och det är extremt kul att en sida vi har byggt kunde vara med och konkurrera bland det bästa joomlavärlden har att erbjuda. Detta är första gången en svensk sida blivit prisad och vi på Joomlaproffs befäster däremed vår position som en av Sveriges främsta (men uppenbarligen inte mest ödmjuka) joomlabyråer.

Se övriga vinnare på J and Beyond

 

Relaterade nyheter:

Kom i kontakt med oss:

Zoom videokonferans - boka möte med webbyrå

Boka ett Zoom videomöte

Boka själv ett Zoom-möte med oss. Välj tid och datum och du får automatiskt en inbjudan och zoom videokonferanslänk (Zoom kräver inget installerat utan fungerar direkt i er webbläsare).

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB