Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
10 april 2018

Kryptovalutan Electroneum till Joomla!

Kryptovalutan Electroneum till Joomla!

Joomlaproffs är inte bara web och joomla-entusiaster, vi har också en förkärlek till nya tech-trender. De senaste åren har det varit svårt att missa allt prat om blockchain-teknologi och kryptovalutor.

Hundratals eller snarare tusentals projekt av olika slag har lanserats men det är fortfarande bara ett fåtal som hittills lyckats få fram en användbar och pålitlig produkt. Ett projekt som dock fångade vår uppmärksamhet är Electroneums kryptovaluta (ETN). Efter en framgångsrik ICO för ett år sedan har de följt en intressant utvecklingsplan för att kunna slå igenom hos en bred publik, något som exempelvis bitcoin inte lyckats med utan först och främst används av spekulanter och i brancher där anonymitet premieras.

När så Electroneum släppte sitt API för utvecklare var vi snabba att börja utveckla pluginer till Joomla. Efter att gjort liknande projekt med andra betallösningar tidigare visste vi vad som behövde utvecklas.

Vi har hittills byggt tre pluginer med Electroneum Instant Payment till Virtuemart.

VirtueMart Electroneum Payment Method
Betallösning till Virtuemart med Electroneum Instant Payment API (gratis nedladdning)

VirtueMart Electroneum Prices
Plugin till Virtuemart för att visa priser i ETN på produktsidor och i kassan (gratis nedladdning)

Electroneum Donate Plugin
Enkel donationsplugin med Electroneum till din Joomla-webbplats (gratis nedladdning)


ETNCommerce

Under arbetet med dessa pluginer föddes också en idé om att skapa en större paket med en hel e-handelslösning som bara använder gratis mjukvara. Vi skapade även denna och lanserar detta paketet nu på en egen webbsida  https://etncommerce.com.

Alla våra electroneum-pluginer finns tillgängliga för gratis nedladdning på joomlapro.com, filtrera bara på electroneum på startsidan.

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB