Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
19 februari 2020

Perfekta bilder till er webbplats

Perfekta bilder till er webbplats

Ett återkommande problem som vi har haft på många webbplatser är att få rätt storlek och format på bilder. Det är enkelt för oss att manipulera bilderna korrekt i Photoshop men det är inte alla av våra kunder som har arbetat i photoshop eller ens har programmet.

För att lösa detta så har vi byggt en komponent till Joomla CMS som gör det mycket enkelt för våra kunder (och nu era!) att anpassa bilder. Beskär och minska filstorleken på enskilda bilder eller skapa profiler som går att använas om och om igen. Perfekt för sidor där man vill ha samma format på alla bilder som exempelvis produktbilder eller bilder i nyhetsbloggar.  

Ladda upp en egen bild meller ladda ner gratis bilder från Unsplash.com direkt i komponenten. Det har aldrig varit enklare att förbereda perfekta bilder för er webbplats.

Inget demonstrerar detta bättre än en video (en bild må säga mer än 1000 ord – men vad säger då inte en 7 minuters video!?)

Ta en titt:

Komponenten hittar ni på https://joomlapro.com/product/jp-image-prepare

 

Kom i kontakt med oss:

Zoom videokonferans - boka möte med webbyrå

Boka ett Zoom videomöte

Boka själv ett Zoom-möte med oss. Välj tid och datum och du får automatiskt en inbjudan och zoom videokonferanslänk (Zoom kräver inget installerat utan fungerar direkt i er webbläsare).

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB