Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
  • Start
  • Nyheter
  • Uppgraderad webbplattform för Gotlands Folkhögskola
27 augusti 2021

Uppgraderad webbplattform för Gotlands Folkhögskola

Uppgraderad webbplattform för Gotlands Folkhögskola

Gotlands Folkhögskola är en institution som funnits på Gotland sedan 1876 och är en unik plats för utveckling, lärande och skapande i en unik vacker miljö.

Gotlands Folkhögskola hade redan en webbsida med Joomla men de behövde lite hjälp med att rensa upp och städa samt uppdatera design/layout. De upplevde även mycket långsamma sidvisningar och en allmänt trög upplevelse både för besökare och administratörer.

Vi tog oss an projektet och började med en storstädning som sedan ledde vidare till uppdatering av frontendramverk och till slut optimeringar. Grädden på moset blev en sprillans ny server med mycket prestanda att väx i.

Genom anpassade videokurser lärde vi administratörerna att sköta om sidan enkelt och effektivt. Se resultatet på https://gotlandsfolkhogskola.se/

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB