Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

30 jan, 2024

Ambiductor AB stärker sin digitala närvaro med nya, innovativa webbsidor

Internet of things mätare över stockholms stad
Ambiductor AB stärker sin digitala närvaro med nya, innovativa webbsidor

Ambiductor AB, experter inom energieffektivisering och optimering av värmesystem, har nyligen lanserat inte bara en, utan två uppgraderade digitala plattformar som speglar företagets engagemang för teknologisk innovation och kundfokus. Den primära webbsidan, utvecklad med YOOtheme Pro Sidbyggare, erbjuder en snygg och modern design tillsammans med nya funktioner som förbättrar användarupplevelsen och tillgängligheten.

Utöver den huvudsakliga webbsidan har Ambiductor även lanserat en dedikerad satellitsida för Ambisolution, deras avancerade IoT-tjänst. Denna sida, tillgänglig på www.ambisolution.se, fokuserar specifikt på att presentera och informera om denna unika tjänst, vilket ytterligare förstärker Ambiductors position som en ledare inom smart teknologi och energieffektiva lösningar.

Den nya huvudwebbsidan stöder flerspråkighet (svenska och engelska) och innehåller en omfattande produktkatalog, vilket gör det enkelt för användare att utforska Ambiductors breda utbud. En användarvänlig fil- och dokumenthanterare har integrerats för att ge enkel åtkomst till viktiga resurser som manualer och faktablad. En "Mega Menu" för desktopanvändare och en tillgänglighetsanpassad meny för mobila enheter förbättrar navigeringen, medan en smartsöksfunktion effektiviserar informationsinhämtningen på webbsidan.

Den dedikerade satellitsidan för Ambisolution ger en djupare inblick i denna specifika tjänst, och erbjuder en detaljerad översikt av dess funktioner och fördelar. Med en särskild fokus på Ambisolutions IoT-lösningar, ger sidan en klar bild av hur Ambiductor använder den senaste tekniken för att erbjuda innovativa och hållbara lösningar.

Med dessa två nya digitala plattformar tar Ambiductor ett stort kliv framåt i sin digitala transformation. Besök www.ambiductor.se för att uppleva den nya webbsidan och utforska Ambiductors fulla utbud av produkter och tjänster, och www.ambisolution.se för att lära dig mer om deras banbrytande Ambisolution-tjänst.


Taggar: