Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

12 apr, 2012

Anpassad sida på Facebook

Supportkille sitter vid dator och hav syns i bakgrunden
Anpassad sida på Facebook

Optimera din närvaro på Facebook med anpassade sidor från Joomla

En stark och engagerande närvaro på Facebook är avgörande för att nå ut till era kunder på ett enkelt och effektivt sätt. Det ger er också möjlighet att bygga ert varumärke utanför de mer formella kanalerna. Vi på Joomlaproffs.se har haft förmånen att hjälpa DonsöData med deras anpassade Facebook-sida, som drivs och styrs genom Joomla!

Genom att skapa en snygg och funktionell Facebook-sida kan ni enkelt kommunicera med era kunder och skapa en positiv intryck av ert företag. Men vi tar det ett steg längre genom att bygga specialanpassade sidor för DonsöData på Facebook. Dessa sidor är perfekta för att marknadsföra kampanjer eller visa upp specifika delar av företagets hemsida.

Det mest fantastiska med detta är att innehållet på dessa Facebook-sidor styrs helt och hållet från era administrativa sidor i Joomla. Det betyder att när ni uppdaterar er hemsida, kommer dessa sidor automatiskt att uppdateras på Facebook. Det ger er en smidig och enhetlig uppdateringsprocess samt sparar tid och resurser.

Genom att integrera er Facebook-sida med Joomla kan ni skapa en sömlös upplevelse för era besökare. Det ger er möjlighet att dra nytta av Joomla's mångsidighet och använda samma innehåll och designelement på både er webbplats och er Facebook-sida. Detta ger en starkare varumärkeskonsistens och ger en professionell och enhetlig upplevelse för era användare.

Om ni är intresserade av att optimera er närvaro på Facebook och integrera den med Joomla, kontakta oss på Joomlaproffs.se. Vi är experter på att skapa anpassade Facebook-sidor som drivs genom Joomla, och vi kan hjälpa er att skapa en imponerande och sammanhängande online-närvaro.


Taggar: