Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

7 feb, 2014

Avancerad responsiv kassa med Klarna Checkout till Virtuemart

En tjej håller en mobiltelefon
Avancerad responsiv kassa med Klarna Checkout till Virtuemart

Vi är glada att kunna meddela att vi har utvecklat en ny modern kassa för Virtuemart och anpassat den till Klarna Checkout. Denna nya kassa erbjuder en smidig och användarvänlig betalningsupplevelse för både datorer och mobila enheter.

En av de viktigaste funktionerna i den nya kassan är dess förmåga att anpassa sig till olika enheter. Med hjälp av avancerad javascript-teknik justerar kassan automatiskt utseendet och funktionaliteten baserat på vilken enhet besökaren använder. Detta innebär att tabeller och priser visas på ett snyggt och lättläst sätt oavsett om du surfar på en dator, surfplatta eller smartphone.

När du använder kassan på en mobil enhet tar den anpassade funktionaliteten det hela ett steg längre. Onödiga fält göms automatiskt för att minska rörligt innehåll och förbättra användarupplevelsen. Samtidigt läggs speciella funktioner till för att göra det enklare att navigera och slutföra betalningen på en smartphone.

Ord kan ibland inte riktigt förmedla hur något fungerar, så vi rekommenderar att du besöker vår demo på https://payson.joomlapro.com/ för att uppleva den nya kassan själv. Testa gärna att justera fönstrets storlek i din webbläsare eller använda din smartphone för att se hur den anpassar sig till olika skärmstorlekar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna nya moderna kassa till Virtuemart-användare och vi är övertygade om att den kommer att förbättra betalningsprocessen för både dig och dina kunder. Om du är intresserad av att integrera denna kassa i din e-handel kan du kontakta oss på Joomlaproffs för mer information och support.

Vi strävar alltid efter att erbjuda innovativa och användarvänliga lösningar för våra kunder och den nya kassan är ett bevis på detta engagemang. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din e-handel till nästa nivå med den nya Virtuemart-kassan anpassad till Klarna Checkout.

Vänligen besök vår demo och kontakta oss på 031-38 60 600 eller via e-post på info@joomlaproffs.se för ytterligare information och för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.


Taggar: