Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

19 jul, 2016

Bagerikassen.se - utvecklad av oss!

Nybakat bröd i närbild
Bagerikassen.se - utvecklad av oss!

Bagerikassen.se - En enkel och smidig lösning för frukostbrödsprenumeration

Vi är glada att presentera Bagerikassen.se, en webbsida som fokuserar på att göra det enkelt för kunder att prenumerera på frukostbröd. Genom att sätta enkelhet i fokus har vi utvecklat en funktionell och användarvänlig plattform.

För att påbörja sin prenumeration behöver kunderna bara ange sitt postnummer på webbsidan. Detta enkla steg gör det möjligt att få färskt och läckert bröd levererat direkt till dörren. Betalningsprocessen är också smidig och bekväm tack vare den snabba integrationen med Klarna Faktura.

Bagerikassen verkar i hela Uppsala regionen, vilket innebär att alla invånare i området kan njuta av hemleverans av färskt bröd av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha utvecklat en effektiv och användarvänlig plattform för Bagerikassen.se och ser fram emot att fortsätta arbeta med kunder som vill ta sin verksamhet till nya höjder online.

Besök gärna www.bagerikassen.se (tvärr nedlagd) och upplev själv hur smidigt det är att prenumerera på frukostbröd. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta den enkla och användarvänliga upplevelsen som Bagerikassen.se erbjuder.


Taggar: