Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

25 aug, 2014

CAE Value får ny hemsida!

En närbild på ett bakhjul på en bil
CAE Value får ny hemsida!

Joomlaproffs har fått äran att samarbeta med företaget CAE Value för att fräscha upp deras grafiska profil och skapa en ny webbsida. CAE Value hade tidigare bara en logotyp som började kännas lite gammal och dammig, så vi på Joomlaproffs fick uppdraget att skapa en helt ny grafisk profil som skulle ge en enhetlig känsla i hela företaget.

Vi använde den befintliga logotypen som grund för att inte tappa igenkänning, men justerade den något och la till nya element för att ge den en modern och fräsch look. Förutom logotypen skapade vi även andra grafiska element såsom Word-mallar, e-postsignaturer, broschyrmallar, typsnitt och färger samt instruktioner för hur logotypen skulle användas på trycksaker.

För att skapa den nya webbsidan använde vi den senaste versionen av Joomla, nämligen Joomla 3.3. Vi använde en modern och responsiv mall som grund för att säkerställa att webbsidan skulle fungera på alla enheter och skärmstorlekar. Genom att använda Joomla som plattform kunde vi skapa en flexibel och lättanvänd webbsida som enkelt kan uppdateras och anpassas efter företagets behov.

Vi är mycket nöjda med resultatet av vårt samarbete med CAE Value och ser fram emot att fortsätta hjälpa företaget att utveckla sin närvaro online.

www.caevalue.com

 

 


Taggar: